Author Topic: Custom maps  (Read 4667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Custom maps
« on: January 07, 2012, 07:16:03 PM »
Trebam pomoc oko stavljanja custom mapa na server..skinuo sam nekoliko mapa (backlot 2, toujane beta, nuketown), ali neznam kako ih staviti na server.Help pls

*
Re: Custom maps
« Reply #1 on: January 08, 2012, 01:29:53 PM »
@eRRoR96: pomoc pruzena preko xfire-a

*
« Reply #2 on: February 18, 2012, 08:36:16 PM »
CroGame, ajd ako ti nije problem i meni pružiš pomoć preko xf ili bilo čega... ja bi samo htijeo da mi namjestis da bude samo jedna mapa na serveru a to je toujane_beta. sa mojim skinovima... ako možeš to jest ako hoćeš i ako ti nije problem da mi pomognes ništa mi vise neradi. pokušavao sam ali neide, sve sam pratio sto sam čitao sa foruma i nece...

moj xf: Stujky
MSN: andrej.stuc@hotmail.com

*
« Reply #3 on: February 18, 2012, 09:05:30 PM »
jel ima ovdje ikoga da moze pomoci oko moga problema?????
meni server uopce neradi... nece vise nista da radi sve sam ponovo instalirao i MAM-mod i ProMod211 ma sve, sve. i opet nista... jel se moze kako reinstalirati server a da vrati pocetne postavke ili ako se netko kuzi u ovaj problem kod mene da li mi moze pomoci, bio bih jako zahvalan... Hvala...

*
« Reply #4 on: February 18, 2012, 10:12:20 PM »
@stujky:
- prvo provjerite da li mozete normalno porkenuti server ( u slucaju da ste izbirsali neke vazne datoteke kontaktirajte podrsku da vam naprave reinstalaciju )
- za custom promodlive ( sa skinovima ) slijedite upute ovdje: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=397.0
- postavite vas mod kao zadani u game panelu i pokrenite ga te provjerite da li sve radi ispravno
- mapu toujane_beta trebate uplodati na game server; morate napraviti folder usermaps u glavnom folderu od igre ( tamo di je main, pb, itd... ) te u nju uplodati folder od toujane_beta ( znaci tamo treba biti folder mp_toujane_beta i svi fileovi koji se nalaze unutra )
- mapu postaviti kao jedinu u rotaciji ( ne zaboravite maknuti " // " ispred zeljene rotacije...znaci treba pisati ovako: set sv_maprotation  a ne //set sv_maprotation )
- restartirati server i provjeriti da li je sve ispravno napravljeno

MAM
- slijedite ove upute: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=252.0
- postavite g_logsync u z_custom_ruleset -u ( upute za editiranje: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=268.0 )
- postavite sebe za admina u admins.cfg
- stavite MAM na 1 u gpanelu
- restartirajte server

*
« Reply #5 on: February 19, 2012, 06:08:39 PM »
Reinstalaciju možete sami napraviti preko game panela.
Banner 500x100

*
« Reply #6 on: March 03, 2012, 03:58:44 PM »
Strava. stagod da napravim nece mi mapa. uplodam je na server i to na 2 mijesta u user maps. izvan svega na serveru i tamo gdje je PB, Manuadmin, mod, tid...
nece da nadje mapu. u server cfg. stavim mapu kako se zove i da se samo ta mapa vrti i nece da server radi kad stavim samo to. isao sam sve postepeno i nece. jednostavno nerazumijem. moze malo lakse za pojasniti. znaci hoce samo: jedna mapa koja je coustom map zove se toujane beta, da bude na promod i da imam svoje skinove. sve znam osim kako postaviti mapu na server a da radi. znam modove staviti i skinove. samo mapa i nista drugo. ako moze pomoc bio bih sretan. hvala.

*
« Reply #7 on: March 03, 2012, 06:08:42 PM »
Sve sam napravio sam. nema potrebe pomoci. sam kad naucis nema bolje.

*
« Reply #8 on: March 03, 2012, 07:32:53 PM »
ako se upute slijede pravilno i s razumjevanjem ne bi trebalo biti problema :)

*
« Reply #9 on: March 03, 2012, 10:17:47 PM »
Sve sam napravio sam. nema potrebe pomoci. sam kad naucis nema bolje.

Imam na forumu vec dosta uputa koje vam sve olakšavaju samo treba malo tražit, a najbitnije i najtražanije je na vrhu foruma.
http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=759.0
Banner 500x100