Author Topic: Spor Upload i Problem s skinom!  (Read 2637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Spor Upload i Problem s skinom!
« on: December 08, 2011, 09:21:21 PM »
pozdrav! vjerojatno sam vec dosadan ali neznam nemogu naci pomoc...ugl. problem nastaje kada uploadam skin i onda mi ga treba skinut i skida po 10 kb i kada prede 300 izbaci me neki error i sada nemogu uc na srver a kada izbirsem skin radi mi server i sada neznam u cemu je problem a skin sam radio sve po uputama i opet :P

*
Re: Spor Upload i Problem s skinom!
« Reply #1 on: December 08, 2011, 11:01:16 PM »
pozdrav! vjerojatno sam vec dosadan ali neznam nemogu naci pomoc...ugl. problem nastaje kada uploadam skin i onda mi ga treba skinut i skida po 10 kb i kada prede 300 izbaci me neki error i sada nemogu uc na srver a kada izbirsem skin radi mi server i sada neznam u cemu je problem a skin sam radio sve po uputama i opet :P

znači da skin nešto ne radi, za brzi download imate upute na forumu.
http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=99.0
Banner 500x100

*
« Reply #2 on: December 09, 2011, 07:09:05 PM »
imam sve to za brz download i nista... a skin sam stavljao i drugi i opet mi ne radi dali mi mozete vi dati jedan skin koji sigurno radi da probam jer stvarno vise sam lud   proci ce mi 1 mj a server je u k***cu.

*
« Reply #3 on: December 09, 2011, 09:46:16 PM »
imas na youtubeu kako napraviti skinove, imas tutorijal na forumu, imas google :)
da ti skinovi rade moras napraviti poseban .iwd file u kojem se nalaze skinovi koji su spremljeni kao .iwi fileovi....
mozes cak i prekopirati neki mod, preimenovati ga, promjeniti z_custom_ruleset te izbrisati skinove od moda i staviti svoje....