Evo kao i svi drugi i ja imam strasnih problema sa lagom ovo je nepodnosljivo ne ostaje mi nista drugo nego da promjenim hosting.
Znaci vodio sam 5-6 servera na hrvatskom hostingu i nikad nisam imao ovakvih problema sa lagom.
Sve radi ok dok ne dodje 15 ljudi i poslje desetatak minuta pocne lagati.
Sve sam pokusao na kraju sam samo ostao na sourcemod-u i dos attack fix nemam ni mani admin plugin ni eventscript.
Pokusao sam i sa dfensom i sa zblockom sa verzijama od 4.2 do 4.4 i nista ne pomaze.
Rcon na serveru je onemogucen samo ja imam pass za gpanel znaci ono sto kazete: "Hakiranje je povezano sa vašim računalom ili emailom i molimo da nas više ne kontaktirate u vezi sa tim problemom jer problem nije kod nas i nitko drugi nema nikakvih problema sa navedenom igrom", to je cista glupost.
Nije istina da niko drugi nema tih problema svi ih imaju ili su imali i nikita i morris i borbet i svi znamo da su imali tih problem evo svi su se zalili ovde na forumu.
Kazem poslje 5 servera i godine dana sa hrvatskim hostingom moram promjeniti hosting ako niko ne rjesi ovo. STRASNO !!!