Author Topic: server.log  (Read 3287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
server.log
« on: March 04, 2013, 02:54:22 AM »
od sinoc mi stalno nestaje server.log u game panelu ... i server se sam resetira svakih sat vremena ali mi neizbaci nikakav crash u game panelu niti ista ... to je na hrvatskom hostingu server dali je to do njih ili do mene ?? do sada je sve normalno radiloo ... zato vas molim pomoc !!!

Re: server.log
« Reply #1 on: March 04, 2013, 07:53:47 AM »
aaa to da nestaju server.log je cudno oni obican uvijek treba ostati mozda ti neko od staffa brise a da se gasi a nista nepise to ti je do plugina nekoga.

« Reply #2 on: March 04, 2013, 07:56:22 AM »
pada i meni srvr upravo se ugasio neznam radi cega pun mi je k vise ovoga..

*
« Reply #3 on: March 04, 2013, 08:33:31 AM »
jel i ti imas hrvatski hosting ili ?? meni se server.log pojavi kada resetiram server i nestane nakon nekih 3,4 min .. i vise ga nema a jucer je brutalno lagalo i nije se moglo igrati .. izgleda da je do hostinga .. a ovo sto se sam resetira nije do plugina sigurno sve su isti plugini kao sto su bili i prije toga ...

« Reply #4 on: March 04, 2013, 12:05:56 PM »
ti si vlasnik dc jel tako ak sma u krivu ispravi me provjeri server mod meni se mod premjenio u spigot.jar ak je vrati u craftbukkit.jar i radit ce sve normalno..

*
« Reply #5 on: March 04, 2013, 05:39:52 PM »
2013-03-04 17:38:21 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?
sta je ovo zasto mi to stalno izbacuje u server.log ???

« Reply #6 on: March 04, 2013, 07:12:24 PM »
jel ti bilo sta s modom .. kakav je srvr ovisi o igracima i pluginima sve..
napisi plugine.. ja otpriliek znam koje sam micao radi problema

« Reply #7 on: March 04, 2013, 07:30:12 PM »
Da vam pojasnim, server.log se briše svakih 300sekundi zbog općenitih problema što stvara minecraft server, ako vam se server srušio molio bi da provjerite crash report, to se nebriše.
Što se tiče spigot.jar, ostavite ga, to je custom-made craftbukkit koji vam samo poboljšava server  ;).
Cant keep up je normalna poruka bez obzira na bilo šta, isključi je u bukkit.yml.

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #8 on: March 04, 2013, 08:16:02 PM »
ali prije mi se nije brisao server.log a sada u zadnja dva dana se brise !!! a sta je ovaj spigot.jar dje je to ja to uopce nemam ???

« Reply #9 on: March 04, 2013, 08:16:53 PM »
cekaj sad matacro kad si tu da vratim spigot meni ove dane pada srvr nezz radi kojeg plugina i os pomoc oko dynam i jel slucajno znas koji je plugin oko kao na balkacraft da pise koj je ubijo koga s cim
ev lista pa ak znas koji baca
AntiCreeper.ja
AntiShare.jar   
AutoMessage.jar   
 BOSEconomy.jar   
 ChestShop3-46.jar   
 Essentials.jar   
 EssentialsChat.jar
 EssentialsGroupManager.jar   
 EssentialsSpawn.jar   
 Factions.jar   
 LWC.jar   
 MobArena.jar      
 PingMOTD.jar   
 SurvivalGames.jar   
 WorldEdit.jar   
 WorldGuard.jar   
 mcjobs.jar
 xAuth.jar

I mos mi rec koji je kao kod tebe plugin za markob007 comes from croatia pitam po 101 put ..
« Last Edit: March 04, 2013, 08:23:11 PM by marko burazin »

*
« Reply #10 on: March 04, 2013, 08:39:56 PM »
kada si ubacio antishare plugin

*
« Reply #11 on: March 04, 2013, 09:14:03 PM »
marko kada si ubacio antishare meni od kada sam ubacio antishare brutalno laga server i pada stalno da nije do toga ???

« Reply #12 on: March 04, 2013, 09:57:37 PM »
cekaj sad matacro kad si tu da vratim spigot meni ove dane pada srvr nezz radi kojeg plugina i os pomoc oko dynam i jel slucajno znas koji je plugin oko kao na balkacraft da pise koj je ubijo koga s cim
ev lista pa ak znas koji baca
AntiCreeper.ja
AntiShare.jar   
AutoMessage.jar   
 BOSEconomy.jar   
 ChestShop3-46.jar   
 Essentials.jar   
 EssentialsChat.jar
 EssentialsGroupManager.jar   
 EssentialsSpawn.jar   
 Factions.jar   
 LWC.jar   
 MobArena.jar      
 PingMOTD.jar   
 SurvivalGames.jar   
 WorldEdit.jar   
 WorldGuard.jar   
 mcjobs.jar
 xAuth.jar

I mos mi rec koji je kao kod tebe plugin za markob007 comes from croatia pitam po 101 put ..
Makni anticreeper i namjesto to s worldguardiom u config,makni pingmotd zbugan je na zadnjim verzijama 1.4.7, zašto misliš zašto sam ja maknuo to, Antishare se jako pokvario kao plugin, stavi creativecontrol.
Players come from xxx, essentials geoip i stavi im ovaj permission.
essentials.geoip.show

I was born intelligent, education ruined me.

« Reply #13 on: March 05, 2013, 08:24:34 AM »
a za ono ka na balkan craft mos odgovorit sigurno znas npr markob007 killed trololo with diamond sword
i vidim da rob ima dynam tak bi mi mogo i to pojasnit meni se stave neki folderi nema mape kad ukucam ..