Author Topic: Ponuda za Hrvatski Hosting!!!  (Read 3804 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Ponuda za Hrvatski Hosting!!!
« on: May 15, 2012, 10:56:40 AM »
Postovani,
posto su vase trenutne instalacije CSS servera vise nego zastarjele, nudim vam pomoc oko rjesavanja istih.

Imate zastarjele modove i plugine koji su puni rupa i nisu vise dorasli najnovijim hakovima koji kruze netom.

Ko god da vam je radio instalacije samo mogu reci, bez ljutnje, da nema pojma sta radi ili sta je radio.

Kratko receno, svi oni koji naruce novi server bit ce primorani da ga skoro kompletno obrisu i stave nove modove i plugine a oni koji to nece znati zatrpat ce vas Support sa glupim pitanjima koja se mogu lako izbjeci.

Jos jedna tocka koja se meni osobno nesvidja a najvjerojatnije i masi iskusnih voditelja servera, je ta da su vam instalacije prenatrpane sa puno nepotrebnih plugina i modova koji se medjusobno kose i sa tim opterecuju servere nepotrebno.

Imam jos jednu molbu, da konacno pocnete raditi kao profesionalni hosteri i ponudite svakom serveru poseban redirect jer ono sto je trenutno tamo vise lici na groblje nego na bilo sta drugo.Da razmislite o recimo  nekih 10gb po 32 slotnom serveru.Razlog zasto bi to bilo bitno je jednostavan, ja recimo stavim mapu na redirekt i neko je prepise sa nekom koja ima gresku i meni automatski ta mapa neradi

Prijedlog broj 2. bi bio da napravite konacno HlStats jer mislim da bi bilo dosta zainteresiranih i ja medju njima.

Ako ste zainteresirani za moju ponudu mozete mi se obratiti na slijedece nacine

Email:hitri007@googlemail.com
ili ovdje na forumu.

P.S:Da napomenem da radim servere vec 3 godine i da nisam neki amater, radio sam vec sve nase najpoznatije servere i drzao iste.

Lp

*
Re: Ponuda za Hrvatski Hosting!!!
« Reply #1 on: May 15, 2012, 11:11:31 AM »
Slazem se sa svime , instalacije su grozne i da puno ljudi trazi HLstatsX ...

**
« Reply #2 on: May 15, 2012, 01:27:13 PM »
Ja bi jedno pitanje.
Imas li ti sad neki server?
Daj nam IP da dodjemo da vidimo kako je to sredjeno.
Imam ja 3 hacka sto sam dobio u zadnje vrijeme i zastitio se od njih, da vidimo kako je tvoj server zasticen.
Pozdrav.

« Reply #3 on: May 15, 2012, 01:40:30 PM »
Knifepro, jednostavan slučaj je samo maknuti opciju HL2 servera, potom što podrške za taj server nećeš dobiti više od nikoga, pa skoro ni od mene, a što se tiće orangebox CSS-a tu je sve u redu.
što se tiće HLSTATSX, Imate moja upustva i koliko znam, odnosno rekao hrvatski hosting. Hlstatsx radi na webhostingu od h-h, ali server mora biti isto od h-h.
A vi što ste ljeni malo profurati instalacije koje su na hrv i imate svaki korak, nitko vam nije kriv. ;)
A i kao prvo, lakše je da ti sve sam ručno instaliraš nego da je gotovo, potom što hosting sigurno nema vremena da svaki tjedan updateaju sve novo.
Knifepro što se tiće servera, sigurno nisi držao više od mene i sigurno nemaš više iskustva.

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #4 on: May 15, 2012, 05:30:19 PM »
Za instalacije starih  v34 server odnosno takozvanih HL2 postoji update u game panelu koji ima novije verzije sourcemoda, kac itd... trenutno se testiraju za sve hakove i stabilnost tako da nisu ubaceni u pocetne instalacije nego se samo mogu instalirate preko addonsa u game panelu.

Sve što je netkome nepotrebno ili  smeta može si sam iskljuciti, upute odavno postoje na forumu:
http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=169.0
Banner 500x100

*
« Reply #5 on: May 17, 2012, 05:29:10 PM »
Kakve gluposti ja ovdje moram da slusam, neproduktivno hvalisanje ko je vise servera odradio, boze sacuvaj...

Vi i dalje neshvatate da se ovdje radi o korisnicima koji nikada nisu imali prilike da koriste plugine i modove tako da bi im to trebalo olaksati a ne nuditi ovdje zastarjele plugine i modove.

A ti MataCro, kazes da nedajes podrsku za NonSteam, onda stvarno neznam zasto si moderator u tom dijelu foruma posto je vecina servera od HH na NonSteam.

Jos nesto kada vec spominjete steam, moj kolega je probno probao da srusi Rebelion i Zgubidane koji su na Orangebox.Nemoram napomenuti da ih je srusio bez problema sa hackom koji na mom serveru neradi.Zato molim da nedajete preuranjene zakljucke i pisete neproduktivne stvari ovdje.

Nedobivam bezveze svaki dan pitanja na skype kako da srede ovo i ono, mislim da tih pitanja nebi bilo da su instalacije tako dobre.

A sto se tice tebe MataCro, drzao sam najace Hrvatske servere i odrzavao(Borbet, Nikitu i sada trenutno pocinjem ponovo sa Morrisom).

Pa eto posto HH nevidi potrebu za pomaganjem, otvaram svoj hosting sa punim suportom i uslugom korisnicima a ne da dobivaju instalacije stare 2 godine koje su vise nego smjesne.

Stay uzdravlje

**
« Reply #6 on: May 17, 2012, 06:16:24 PM »
Bez uvrede mozemo li dobiti ip od tog servera sto se nemoze srusiti.
Pozdrav.

« Reply #7 on: May 17, 2012, 07:10:53 PM »
P.S:Da napomenem da radim servere vec 3 godine i da nisam neki amater, radio sam vec sve nase najpoznatije servere i drzao iste.

Lp[/b][/color]

ćek, ti si meni nešto rekao ?, kao prvo ja pomažem svima, ali ako se tiće HL2 servera, gdje nemogu pomoći onda nemogu pomoći, a što se tiće hakiranja, sami znate da je HL2 zastario i da od toga nema budučnosti, ako dođe neki malo iskusniji programer, nebi više nikad uspjeli napraviti antihack za HL2. Što se tiće hvalisanja, ti se opet hvališ blabla. Ćek bez uvrede, ali ti misliš da si ti pametniji od hostinga, koji se bavi puno duže sa serverima nego ti ? Slobodno otvori hosting i neka ti je sa srećom. Eh da se vratim na HL2 server, otkad je došao orangebox, ja nisam imao HL2 server, nego se prebacio na orangebox, a onda se dosta toga promjenilo i to je razlog što više/manje nemogu biti support HL2.  I kada otvoriš hosting, i dobiješ 20/30 servera (ako ti je sa srećom) i imaš punu podršku, vidjet ćeš kako ti je(još kada si sam), a hh ima preko xxx servera i trebaju davati podršku za to.Što se tiće orangebox-a nemaš pojma
Jos nesto kada vec spominjete steam, moj kolega je probno probao da srusi Rebelion i Zgubidane koji su na Orangebox.Nemoram napomenuti da ih je srusio bez problema sa hackom koji na mom serveru neradi.
Ja se neplaniram svađati, ali koliko vidim ti si za to.
I da nauči razliku između nonsteam-steam, HL2-Orangebox. A to što dobivaš da središ druge servere, to je možda jedino što oni neznaju a ti znaš da staviš pluginove itd....
Ako već mogu otvarati tolike servere i davati novce, zašto nebi mogli jednostavno imati isto 30/40kn da kupe original CSS, i naprave orangebox server ?.
« Last Edit: May 17, 2012, 07:16:12 PM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #8 on: May 17, 2012, 09:52:28 PM »
Bez prepucavanja, Ako netko ima neki hack koji može srušiti HL2 server neka pošalje i odmah cemo na osnovi njega napraviti antihack.

A što se tiče hostinga ako te zanima trenutno imamo dva servera slobodna i dobiješ popust na njih: i7 2600, 16GB 1600Mhz RAM, 750GB HDD, 10Mbit ili više Flat Bandwidth, Lokacija: Zagreb Radnička (Novi Data Centar) pa možeš probati sa Hrvatskim Gameserverima.

Banner 500x100

*
« Reply #9 on: May 19, 2012, 05:27:14 PM »
Counter Strike: Source v34 HL2 Security Update

Napravili smo novi update protiv trenutno svi poznatih crashera pa predlazemo da reinstalirate vas server kako bi dobili sve bitnije zastite. (hvala hakerima na pomoci da poboljsamo stabilnost gameservera.)
Banner 500x100