Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Clan Plačanje

Author Topic: Clan Plačanje  (Read 3516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Clan Plačanje
« on: April 24, 2012, 04:47:19 PM »
Pozdrav! Ovako,ja sam naručio server od vas(hrvatskog hostinga).Ali taj je server za klan i mi smo odlučili svi zajedno plaćati ga.I sad moje pitanje je da li je moguće da se više puta uplati uplatnicom na taj račun jer mi želimo da to svaki admin servera plaća?I ako se može jeli na uplatnici mora pisat ime onog koje naručio server ili se može napisat ime koje uplatio novac na račun?
MOLIM POMOĆ!!!  :-[

xf:xgamer231

*
Re: Clan Plačanje
« Reply #1 on: April 26, 2012, 06:15:08 PM »
Banner 500x100

*
« Reply #2 on: April 28, 2012, 05:48:02 PM »
Ali jel oni trebaju napisat moje ime jer sam ja vlasnik servera i jel trebaju svi polat sliku uplatnice ili samo ja?????

*
« Reply #3 on: May 04, 2012, 10:09:09 AM »
napisu svoje ime i tvoj ID, slanje slike uplatnice nije potrebno ( to samo ubrzava proces jer se uplata obicno ne vidi isti dan na racunu )