Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
GameMedia#3 LAN ( Call of Duty 2 )

Author Topic: GameMedia#3 LAN ( Call of Duty 2 )  (Read 3568 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
**
GameMedia#3 LAN ( Call of Duty 2 )
« on: February 01, 2012, 06:15:49 PM »
Još jedna prekrasna vijest nam stiže iz gaming organizacije GameMedia. Nakon uspješno održanoga prvog i drugog LAN turnira, sada nam 'dostavljaju' još jedan i to u veoma brzom roku! Turnir će ovaj put biti organiziran na sreću i radost Call of Duty 2 zajednice.

http://www.gamemedia.org/

Samo nekoliko dana nakon što je GameMedia#2 LAN završio, stiže još jedan turnir u organizaciji ekipe iz dotične organizacije. Kao što sam u uvodnom dijelu napisao, za razliku od nedavno završenoga Call of Duty 4 LAN-a, ovaj offline turnir biti će baziran samo na nešto starijemu Call of Duty 2 serijalu.

Bilo bi sasvim u redu pohvaliti inicijativu i trud ove naše susjedne organizacije budući da iza cijeloga LAN turnira stoje samo, vjerovali ili ne, tri osobe!

Krenimo na sam info o GameMedia#3 LAN turniru:

Igre na turniru: Call of Duty 2
Datum održavanja: 18. i 19. veljače 2012.
Broj ekipa: maksimalno 16
Sistem: mr12 mode, Search & Destroy, 4v4, runda u trajanju od 1:45
Kotizacija: 350kn po ekipi
Mape: standardni paket - Toujane, Carentan, Burgundy, Matmata, Dawnville
Adresa: igraonica Dafne - Trakošćanska 9, Zagreb
Kontakt: lan@gamemedia.org


Kao što gore u info dijelu piše, broj ekipa koje mogu učestvovati je maksimalnih 16. Ukoliko taj kriterij bude ispunjen, sve prijave koje su podnesene nakon one zadnje (šesnaeste) prijave neće biti uvažene. Stoga, ukoliko planirate sudjelovati - požurite!

Prijavljeni timovi:
1. GameMedia Team
2. pornstarzzz
3. critical
4. GUMICUKiii
5. siptariii
6. negative
7. CHGZ
8. acerbitas
9. |eXtreme| clan
10. TEAM-PIMPS
11. John Travolta!
12. convetus gaming
13. |ZiZ|
14. neutral squad
15. teamfook
16. Authorized.eu
17. RISICO gaming

Uplaćeni timovi:
1. GameMedia Team
2. John Travolta!
3. |ZiZ|

Trenutni status: 3/16

Ako smijem primijetiti, lista prijavljenih timova je dosta jaka i ukoliko se dogodi da većina gore navedenih timova uplati, ovo bi mogao biti itekako interesantan i spomena vrijedan LAN. Ništa lošija konkurencija nego na GXC-u budući da se i ovdje nalaze imena poput: criticala, acerbitasa, teamfooka, GUMICUKiiija i još par sudionika našega LAN-a


Za kraj stiže i izjava CoD2 game admina

Tomislav 'GUDELJ' Gudelj
Na ovom LAN-u očekujem maksimalan broj ekipa; točnije. Po prvim prijavama smo jako zadovoljni te, osim što se prijavilo 17 ekipa u nepuna dva dana, jedni od najboljih hrvatskih timova su potvrdili svoj dolazak.  Također bih htio napomenuti da je glavni administrator ovog eventa Tin 'Kiby' Božičević, dok je uz mene game administrator i Alen 'Po' Andrašević.
Nadam se da će ovaj LAN dobro proći, a ukoliko bude tako, očekujte u skoroj budućnosti sve više ovakvih mini evenata! Nagrade će biti naravno novčane i to za prve tri ekipe, ali ne mogu vam još otkriti njihov točan iznos. Htio bih ujedno i predstaviti GameMedia Team koji nastupa u sljedećem line-upu:

GameMedia
1. Tomislav 'Gudelj' Gudelj (c)
2. Hrvoje 'HRVA' Cerovski
3. Josip 'bPhone' Mršić
4. TBATo bi bilo to za sada glede trećeg GameMedia LAN turnira. Čim se lista uplaćenih timova utvrdi, bit ćete na vrijeme obaviješteni o tome. Stay tuned!