Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Prijedlog

Author Topic: Prijedlog  (Read 5053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Prijedlog
« on: April 07, 2014, 08:35:13 PM »
Možete li kod minecraft ili bilo kojeg drugog hostinga postaviti poddomenu npr. izgledalo bi ovako: (ime servera).studio4host.com ?
Imate problema s minecraft konzolom ili pluginima ? Add me na skype- akul.ahim

**
Re: Prijedlog
« Reply #1 on: April 20, 2014, 08:30:53 AM »
slazem se tako bi se igraci lakse moglu spojit na server

fb.com/discretcrew pridruzi se vec danas districtcrew zajednici!

*
« Reply #2 on: April 20, 2014, 09:57:11 AM »
Možete li kod minecraft ili bilo kojeg drugog hostinga postaviti poddomenu npr. izgledalo bi ovako: (ime servera).studio4host.com ?
Sve je moguce, ali tu dolaze da bi se onda povecale i cijene Minecraft servera.

**
« Reply #3 on: April 20, 2014, 10:47:19 AM »
al zasto bi se povecale? mislim nemam ja nista protiv samo kazem da bi bilo vise klijenata a da cjena ostane ista

*
« Reply #4 on: April 20, 2014, 02:43:02 PM »
al zasto bi se povecale? mislim nemam ja nista protiv samo kazem da bi bilo vise klijenata a da cjena ostane ista
Jednostavnije ti je kupiti svoju vlastitu domenu kao što ja imam www.wuco-craft.info i onda snjom radiš i podešavaš kako god želiš i šta želiš.

**
« Reply #5 on: April 23, 2014, 12:45:09 PM »
a kako naprimjer staviti da ti je ip mc.wucocraft.com ? sta treba kupiti za to ?
Imate problema s minecraft konzolom ili pluginima ? Add me na skype- akul.ahim

**
« Reply #6 on: April 23, 2014, 07:51:58 PM »
eh to sam ja probo i malo je zajeb.Ja sam probo pa nije islo znaci kupis od hosta domenu i ides na cloudfare registriras se i tamo pod dns settings to nariktas ja mslm.
Bilo bi dobro da neko napravi tutorial za to :P