Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
MC-BALKAN.com

Author Topic: MC-BALKAN.com  (Read 2289 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
MC-BALKAN.com
« on: January 27, 2016, 05:38:24 AM »

  • [COLOR="#FF8C00"]MC-Balkan[/COLOR] je gaming zajednica vezana za Minecraft, pored minecrafta imamo i druge igrice kao sto su: CounterStrike [Sva izdanja], Call of Duty [Sva izdanja]... al najviše se koncentrišemo na Minecraft.
  • Sajt je otvoren 25.01.2016 god. i samim time potrebno je vremena da to sve krene, nadam se da će te razumiti na sta mislimo, također i za forum.
  • Kako bi ste imali malo barem zabave dok se forum ne aktivira imamo sajt [COLOR="#FF8C00"]MC-Balkan[/COLOR] koji je pun nekih stvari za igranje, evo malo detalja da vam maštu zagolicam.
- Suport tiketi sistem, veoma jednostavan veoma efikasan:


- Zatim imamo Trgovinu [[COLOR="#FF0000"]nije u funkciji[/COLOR]] koja je tu da vam da motivaciju da igrate na našem serveru i votate - glasate jer kad glasate zaradite $v - vrituelne dolare samim time kad skupite dovoljno kupite sebi rank npr. "Hero" i zatim odete na server automatski vas prebacuje u grupu HERO.
Osim ovih zezancija imamo mnogo toga još tek slijedi ;)

- [COLOR="#FF8C00"]Money transfer[/COLOR] prebacivanje novca virtuelnog drugim igračima, samim time uzmamo prviziju 3% kada saljete nekom novac. [Ne zamjerite hi hi  :D]


- [COLOR="#FF8C00"]Skin promjena[/COLOR], upostavljanje baze sa minecraft i sada mozete da menjate vas skin i ako nemate premium accont [olaksanje] :)

-[COLOR="#FF8C00"][COLOR="#FF8C00"] Informacije [/COLOR][/COLOR]sa servera svaki 1min dobijate koliko ste gladni, koliki vam je durability sa arrmorom i td... naj bitnije da imate mogućnost afk preko stranice!
Kako mislite?

Pa lijepo u mjesto što provodite vrijeme na serveur budete na stranici računa vam se kao da ste u igri.---====POSJETITE NAS====---   POWER OF BALKAN   -  MC-BALKAN.COM ---====POSJETITE NAS====---