Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Print Page - Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?

forum.hrvatski-hosting.com

Gameserveri => Call of Duty 4 (COD4) => Topic started by: admin on October 22, 2011, 04:06:19 PM

Title: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on October 22, 2011, 04:06:19 PM
Upute

     Prvo, napraviti svoj server unranked, jer korištenje moda je obavezno za korištenje prilagođene mape!
     Možete napraviti svoj server unranked dodavanjem sljedećeg pod Edit Settings --> mod u Game Panelu: mods/modwarfare
       Večina vas možda več ima ili želi promod, onda samo instalirajte pod addons promodlive-211 (public) i stavite pod Edit Settings --> mod u Game Panelu: mods/promodlive-211

     Uvjerite se da postoji folder od moda, uključujući ModWarfare datoteke i config-datoteke.
     Napravite novu mapu u root direktorij CoD4: usermaps
     Za svaku mapu morate napraviti podmapu u usermaps, i ime je isto kao na ime mape.
           Na primjer: usermaps/mp_subway
     Uplodajte datoteke od mape u taj direktorij (1 ili 2. FF datoteka i 1 IWD-datoteka) u tom direktoriju.
     Ponovno pokrenite server. Možete promijeniti mapu pomoću naredbe /rcon map mp_subway (nakon što se prijavite na svoj rcon pomoću: /rcon login xxx).
     Možete dodati nove mape u maprotation, ali nemojte zaboraviti pravila: gametype xxx map mp_xxxx.
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: coro997 on November 03, 2011, 06:54:50 PM
u cfg builder --> sv_map rotation -- dal tamo treba staviti npr. gametype tdm map mp_toujane_beta??
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: CroGame on November 03, 2011, 09:37:53 PM
da
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: coro997 on November 04, 2011, 11:03:09 AM
hvala :)
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: josipcodivan on February 13, 2012, 10:46:31 PM
Dali mozete malo bolje objasniti to? Dali su potrebni neki programi. Nov sam u ovom pa bi vas molio objasnjenje. Hvala
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on February 13, 2012, 11:17:33 PM
Dali mozete malo bolje objasniti to? Dali su potrebni neki programi. Nov sam u ovom pa bi vas molio objasnjenje. Hvala

Ne, samo koristite game panel /webftp za upload
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: sbkarlo on February 27, 2012, 09:05:10 PM
ili filezilla ili ako želiš otvori si preko my computera samo kopiraj link s gamepanela webFTP-a i zaljepis u adresar u my computeru!!!
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Costa on March 07, 2012, 09:51:43 PM
Preko http://filezilla-project.org/ mozes si sredit to brzo ;)
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Sk1DLeR on September 20, 2012, 08:46:10 PM
imam preblem vezano za mapu...na server sam stavio mod deathrun...stavi sam i mape naravno u webftp/usermaps kad ulazim u server nece da mi udje nostop mi skida mp_deathrun_supermario_load.ff
kako da to popravim
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: CroGame on September 20, 2012, 09:02:51 PM
isti problem vec drugi put, mozda je netko editirao fileove na redirectu, pricekajte dok admin odgovori
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on September 20, 2012, 11:33:48 PM
imam preblem vezano za mapu...na server sam stavio mod deathrun...stavi sam i mape naravno u webftp/usermaps kad ulazim u server nece da mi udje nostop mi skida mp_deathrun_supermario_load.ff
kako da to popravim

ako stalno skida ispočetka znači da se fajlovi razlikuju od onih na redirektu.
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Sk1DLeR on September 21, 2012, 12:26:42 AM
fajlove s redirekta sam skinuo i uplodao na gpanel
nebih trebalo biti poteskoca ali ih ima
sad sve mape nemogu ni jednu usermaps imati!
kako da to rijesim
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Sk1DLeR on September 21, 2012, 01:21:52 PM
nisam uspio rijesiti Gametype pise da je DM a ne deathrun ? da li je mozda do toga?
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on September 21, 2012, 02:04:16 PM
fajlove s redirekta sam skinuo i uplodao na gpanel
nebih trebalo biti poteskoca ali ih ima
sad sve mape nemogu ni jednu usermaps imati!
kako da to rijesim

provjeri koja ti greška piše u debugu.
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Sk1DLeR on September 21, 2012, 04:46:21 PM
debuga nema
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on September 21, 2012, 05:15:02 PM
dali ti onda server radi kad prebacis mapu ili šta se događa?
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: Sk1DLeR on September 21, 2012, 06:11:46 PM
bolje da pojasnim... mape sam skinuo s redirecta, otisao sam u webftp/(napravio novu mapu) usermaps/map mp_deathrun_supermario i tu sam je uplodao....stavio sam drun mod...postavio sam rotaciu (gametype deathrun map mp_deathrun_supermario)...i kad ulazim na server nostop mi skida mapu (mp_deathrun_supermario_load)...a u gpanelu mi pise da je gametype DM (a stavio sam deathrun)...da li je mozda zbog toga ili neka druga greska?!?!
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: admin on September 24, 2012, 11:03:21 AM
ako se stalno skida ispočetka onda su različiti fajlovi na redirektu i na tvom serveru.
Title: Re: Želim custom mape na svom CoD4 serveru! Kako?
Post by: qlick on December 22, 2012, 05:03:50 PM
ja skinem mapu i u njoj su samo 2 .ff fajla....kad ocu pokrenit loadscreen mi stoji i ispod pise loading map il sta vec nije ni bitno..ugl ne ucita mapu