Author Topic: Netko mi stalno haxa gpanel!!!!!!!  (Read 2927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Netko mi stalno haxa gpanel!!!!!!!
« on: February 11, 2012, 12:32:54 PM »
Netko mi stalno haxa gpanel i stopa mi server kad je pun! Šta da radim? Obrisao sam subusere i promjenio pw al opet....:::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUD SAM TOTALNO! IMA DA GA ZAKOLJEM AKO GA IKAD VIDIM!!!!!

*
Re: Netko mi stalno haxa gpanel!!!!!!!
« Reply #1 on: February 11, 2012, 01:32:35 PM »
Ej stari, neko ti je podvalio keylogger... Promjeni sifru sa mobitela (pod tim mislim na iPhone/neki Android sistem ili sa boljim web preglednikom), te instaliraj Kaspersky pa pocisti malo smeca sa svog kompjutera... Al najbolje da formatiras kompjuter i sve ispocetka napravis

« Reply #2 on: February 11, 2012, 05:05:32 PM »
by.maxx. je upravu u vezi keyloggera ;), valjda, a jesi li siguran da ti stopa server ?, možda ti netko ruši server ? Pošalji mail podršci u vezi toga tako da oni mogu vidjeti razliku u vezi logiranja IP adresa, ako ti netko ulazi u gamepanel, onda instaliraj antivirusni program, i pretraži komp.

EDIT:Admin, mislim da bi trebali dodati "IP LOG TAB" u gamepanelu, tako da i sam user može vidjeti kada se logirao i pod kojim ip-om, naravno bez mogučnosti brisanja
« Last Edit: February 11, 2012, 05:08:12 PM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #3 on: February 11, 2012, 11:28:11 PM »
Vec je provjereno nije bilo ulazaka u game panel, ocito se radi o necemu drugom, mozda jednostavno samo neka greška radi koje pada server.
Banner 500x100