Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Game Panel - upute za koristenje

Author Topic: Game Panel - upute za koristenje  (Read 4221 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
Game Panel - upute za koristenje
« on: September 14, 2011, 08:34:43 PM »
U IZRADI


1.) Login u Game Panel
2.) Game Panel - opcenito ( gdje sto naci itd. )
3.) Editiranje postavki na vasem game serveru ( server.cfg )
4.) Koristenje modova na vasem game serveru
5.) Koristenje custom mapa i custom configa
6.) Koristenje redirecta ( fast download )
7.) Promod Server ( sa/bez skinova )
8.) Manu Admin Mod ( Instalacija, konfiguracija )
9.) Subuseri

1.) Logiranje u Game Panel
U Game Panel se mozete logirati na sljedecem linku: http://gpanel.studio4host.com/index.php
Za login koristite email adresu koju ste koristili prilikom placanja game servera, te lozinku koju ste dobili na vas mail
( ako ste subuser, znaci korisnik kojeg je dodao vlasnik servera, onda morate i oznaciti kucicu pored tipke Log in
Upisite reCAPTCH-u predviđeno polje ( ona sluzi kao antispam zastita jer roboti ne mogu citati tekst koji se nalazi na slici )
U slucaju da ste zaboravili vasu lozinku, kliknite na polje "Help: I forgot my password" te unesite vas mail kako bi dobili link za reset passworda


4.) Koristenje modova na vasem game serveru
Modove mozete mjenjati u game panelu pod Edit Settings. Vas mod morate uplodati na game panel i na redirect ( zbog fast downloada ) u mapu mods, te ga kasnije mozete pokrenuti tako da pod svoj startup mod staviti "mods/ime_vaseg_moda". Pripazite da ime moda nije predugacko i da ste ga ispravno napisali. Ime moda ne smije sadrzavati razmake, u protivnom mod nece raditi.


5.) Koristenje custom mapa i custom configa
Custom mape mozete koristiti na vasem serveru ako ih uplodate na game panel i na redirect ( zbog fast downloada ). U web ftp-u napravite novi folder s imenom usermaps. U taj folder uplodajte vasu mapu, npr. mp_toujane_beta . Kada uplodavate mapu morate uplodati cijeli folder, a ne samo datoteke unutar nje. Pazite na ime vase mape, kako bi istu mogli kreirati i na redirectu ( u slucaju da je vec nema, a lako je moguce da se vec tamo nalazi ). Kada ste uplodali vasu mapu na server samo otvorite server.cfg i dodajte ju u rotaciju; npr. set sv_maprotation "gametype sd map mp_toujane_beta gametype sd map mp_crossfire" itd.
Custom config je extra config koji koriste neki modovi, npr zom_db , a preko njega se mogu editirati dodatne mogucnosti tog moda. Njega morate uplodati gdje se nalazi i server.cfg. Otvorite server.cfg te dodajte jos liniju za ucitavanje i tog configa:

//custom configs
exec ime_configa.cfg


6.) Koristenje redirecta ( fast download )
Na redirect se mozete spojiti preko linka u vasem game panelu ( kada odaberete svoj server scrollajte na dno gdje ce vam pisati cod4 redirect ). Kada kliknete na link otvoriti ce vam se stranica gdje mozete uplodati svoj mod. Da bi uplodali svoj mod, prvo morate kreirati folder sa imenom vaseg moda, npr. moj_mod_promodlive211. Folder mozete kreirati na dnu stranice. Nakon sto ste ga kreirali potrazite ga na listi ( najbrza ocpija je ctrl+f i u find polje upisete ime vaseg foldera ). Kada otvorite vas folder u njega uplodajte datoteke od vaseg moda, npr. mod.ff, promodlive211.iwd, z_custom_ruleset.iwd, z_skins.iwd itd. Iako ce vam se ciniti da se nista ne događa, datoteke se uplodavaju na redirect. Nekad to traje i do pola sata - sve ovisi o vasoj brzini uploda ... nju mozete provjeriti na speedtest.net i izracunati priblizno trajanje uploda (1Mb = 1024 kb). Da mod pokrenete na serveru pogledajte upute pod brojem 4.
« Last Edit: February 25, 2013, 11:34:27 PM by admin »