Author Topic: Sourcebans Help  (Read 2684 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Sourcebans Help
« on: August 21, 2011, 12:21:39 AM »
Dali moze neko da mi pomogne oko sourcebans,ja sam instalirao i sve radi ali kada zelim nekog da banam nemam opciju u menu na admina ja kada ubacim sourcebans.smx basebanas.smx se odma se prebacuje u disabled plugin neznam sta bi moglo da bude sve radi ocitava server ocitava igrace mogu cak da banam igrace sa stranice ali ovako u igrici nemogu i da nemogu ni da dajem admine preko sourcebans sta bi moglo da bude molim vas pomozite...

Re: Sourcebans Help
« Reply #1 on: August 21, 2011, 10:25:24 AM »
šta će ti meni za sourcebans ?, meni za sourcebans nepostoji samo bubaš običnu ban komandu, "sm_ban ime razlog" ili u običnom menu pod player commands---->ban, i treba ti se pojaviti na stranici, ako se nepojavi to znači da webhosting nepodržava remote mysql za što je potrebno port 3306.

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #2 on: August 21, 2011, 01:06:45 PM »
remote mysql ima i otvoren port ima  i hteo sam da kazem da nemam ban opciju kada ubacim sourcebans.smx u plagine i kada ubacim sourcebans odma basebans se stavi u diseabled nece da radi i pose nemogu da banam ali dobro sredio sam i to ali kada banam nekoga nece da izadje na stranicu www.underground-css.com/bans moze neka pomoc ?

« Reply #3 on: August 21, 2011, 01:28:10 PM »
si dodao u databse.cfg onaj config koji si trebao ? ako nisi naravno da neće zabilježiti, također pogledaj log u addons/sourcemod/logs/sourcebans.txt log

**
« Reply #4 on: August 21, 2011, 05:39:42 PM »
ma jesam sve sam to uradio ali nece ja mogu nekoga da kikam sa servera sa stranice ali kada banam nekoga nece da pokaze na satju? i nemogu da stavim admine preko stranice neznam sta nije ok

« Reply #5 on: August 21, 2011, 06:09:42 PM »
lol pročitaj logove u addons/sourcemod /logs/sourcbans.txt i šta ti kažu....

**
« Reply #6 on: August 21, 2011, 08:30:36 PM »
Evo ovo pise
L 08/20/2011 - 07:36:28: [sourcebans.smx] Database failure: [2003]: Can't connect to MySQL server on '46.4.12.209' (111). See FAQ: http://www.sourcebans.net/node/20
L 08/20/2011 - 07:36:28: [sourcebans.smx]
Ali ja sam ubacio ip u MySQL Access Hosts  to treba ip od servera da se ubaci tamo jedanput sam to uradio drugu i radilo je a sad neznam sta je.