Author Topic: ManuAdmin mape  (Read 2590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
ManuAdmin mape
« on: July 26, 2011, 03:37:23 PM »
Ljudi, zeza me ManuAdmin i to tako da sam mijenja mape (nije problem) na igri i vrste igre (problem)... Ja želim promod, i on je uključen, na njemu su odabrane mape (6 sd mapa) koje moj klan igra... Odkad sam uključio ManuAdmin, to se promijenilo... On mi postavlja war, koth, hq, sd i dm, znači sve tipove igara ali odredio sam mu koje mape da stavlja... Kako da mi stalno odabire mape, ali da budu samo sd tipa?!?! Pokušao sam (kako mi je support hostinga predložio) izbrisati neke dijelove sa ManuAdmina, ali onda prestane raditi... Dal se netko razumije u ManuAdmin da mi pomogne?!?!

*
Re: ManuAdmin mape
« Reply #1 on: July 28, 2011, 01:12:37 PM »
Dodaj me na xf: cod4procro
Ljudi, zeza me ManuAdmin i to tako da sam mijenja mape (nije problem) na igri i vrste igre (problem)... Ja želim promod, i on je uključen, na njemu su odabrane mape (6 sd mapa) koje moj klan igra... Odkad sam uključio ManuAdmin, to se promijenilo... On mi postavlja war, koth, hq, sd i dm, znači sve tipove igara ali odredio sam mu koje mape da stavlja... Kako da mi stalno odabire mape, ali da budu samo sd tipa?!?! Pokušao sam (kako mi je support hostinga predložio) izbrisati neke dijelove sa ManuAdmina, ali onda prestane raditi... Dal se netko razumije u ManuAdmin da mi pomogne?!?!

*
Re: ManuAdmin mape
« Reply #2 on: July 29, 2011, 04:08:27 PM »
Pronađi ovaj dio u manu admin configu ( config.cfg )
Code: [Select]
[randommapcycle]
enabled = 0
maps = ""
gametypes = "war,dm,sab,koth,sd,dom"
notlastmaps = 3
notlastgt = 1

ovo je za random mape...

enabled 0/1 //iskljuceno,ukljuceno
maps "" //imena mapa, npr. mp_crossfire
gametypes "" //gametype sd, tdm, dm ..., ostavi samo sd ako hoces sd
notlastmaps = 3 // ostavi kako je podeseno