Author Topic: Hackeri  (Read 3513 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

**
Hackeri
« on: June 08, 2011, 07:38:11 AM »
Mislim vise me zivciraju npr.ANTRAX AVATAR WINNER#skittel IVAN GROBA DJ SVE SU TO HACKERI...
NA OTVORENJU SERVERA SU MI UBACILI VIRUS NA SERVER PA SU GA HACKALI JOS 100 PUTA A SAD HMMM SAD SU MI PROVALILI U GPANEL I TOCNO ZNAM TKO JE ILI JE ANTRAX ILI AVATAR ALI MISLIM DA SU ZAJEDNO..KADA CE TE USPJETI POPUNITI RUPE U ZASTITI I NAPRAVITI SERVER KOJI CE BITI TEZE HACKIRATI KAO ORANGEBOX ALI NITKO NECE PRECI NA NJEGA ZATO STO UOPCE NEMA IGRACA...JESAM LI U PRAVU?

*
Re: Hackeri
« Reply #1 on: June 08, 2011, 02:17:05 PM »
Mislim vise me zivciraju npr.ANTRAX AVATAR WINNER#skittel IVAN GROBA DJ SVE SU TO HACKERI...
NA OTVORENJU SERVERA SU MI UBACILI VIRUS NA SERVER PA SU GA HACKALI JOS 100 PUTA A SAD HMMM SAD SU MI PROVALILI U GPANEL I TOCNO ZNAM TKO JE ILI JE ANTRAX ILI AVATAR ALI MISLIM DA SU ZAJEDNO..KADA CE TE USPJETI POPUNITI RUPE U ZASTITI I NAPRAVITI SERVER KOJI CE BITI TEZE HACKIRATI KAO ORANGEBOX ALI NITKO NECE PRECI NA NJEGA ZATO STO UOPCE NEMA IGRACA...JESAM LI U PRAVU?

ovako ja ti mogu to slozit ali nema sanse da dobis 100% sigurnu zastitu ovaj avatar ti vise nece hakat posto me se boji a za ove neznam,javi se na pp ili na skype qwertz_00

« Reply #2 on: June 08, 2011, 02:20:44 PM »
Nisi u pravu što se tiće OrangeBox-a, napravi 40 slotni HRV server, i vidjet ćeš da ide.Također staviš neki event i uzmeš hlstatsx(privlači najviše ljudi), a što se tiće hakera, samo ban mu IP range i to je to, također nabavi sourcebans, pa kada banaš, lakše ti je ;).
Kao što sam ti rekao u prošloj temi,
rcon password ""
sv_allowupload 0
makni mani admin i više neće biti problema
A osobno nećeš nigdje naći podršku za HL2 engine, ni na jednom forumu, bez obzira jel hosteri nude HL2 engine css ;).

EDIT:
ovako ja ti mogu to slozit ali nema sanse da dobis 100% sigurnu zastitu ovaj avatar ti vise nece hakat posto me se boji a za ove neznam,javi se na pp ili na skype qwertz_00

ko se tu mora koga bojati ?, ja znam barem 3-4 načina da se hakira HL2 engine, ali se neželim tu igrati, i ima 1 način koji je na steam forumu skriven i dopušten potom što nema više podrške ;)
« Last Edit: June 08, 2011, 02:25:14 PM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

« Reply #3 on: June 08, 2011, 03:10:25 PM »
gle. kod mene na srv. imaš ove stvari.

Eventscript:

es_load rcon_lock
es_load servsecurity
es_load exploit
es_load mizx_exploits
es_load detocs

Sourcemod:

kigen (ili kako vec)

i jos par stvari u vezi cheata.

Mani admin plugin:

nemam ni jednu zastitu.

server.cfg

stavi sv_allowupload "0"
i u rcon lock staviš:

rcon_password ''

i nema šanse da te diraju. tako je kod mene..

samo kod mene.. se nekad srv. sruši zbog neke mape.. nemam blage zasto.. :?  :o

« Reply #4 on: June 08, 2011, 03:33:16 PM »
eto, to što ima duder je dobro ;)
kigen ti neradi.
bio to stari css ili novi non-steam

IMPORTANT: KAC will NOT work with non-Steam (cracked) servers!

« Reply #5 on: June 08, 2011, 10:24:44 PM »
sv_allowupload 0
rcon password ""
također ako već koristite neke od eventscripts skripta za sigurnost, preimenujte ih u "es_knifefight" i nitko neće posumnjati da je taj plugin zaštita za server.
A ti antraxe nepiši kako da hakiraju.

« Reply #6 on: June 08, 2011, 11:16:20 PM »
rcon_password '' i komanda deafult nista ne znaci.

antraxe.. obrisi ovo za hakiranje.

EDIT: dobro da nisi stavio i linkove za skidanje hakova.  ;D
« Last Edit: June 08, 2011, 11:18:09 PM by duder135 »

**
« Reply #7 on: August 21, 2011, 12:59:15 AM »
kakvi evnectsvript kaki mani admin plugin sourcemod metamod ti je nejbolje za steam a i za no steam, a zastite za serveru su daf d-fens i rcon lock i to ti je to nemoze da ti hakira niko server sam se uverio u to na no steam.:D:D:D

« Reply #8 on: August 21, 2011, 10:23:44 AM »
da ali to nikako da prihvate činjenicu. Oni izbubaju sve moguće plugine na server ;).

**
« Reply #9 on: August 21, 2011, 08:36:43 PM »
Ma da sta sve ne stave u ev a nikad ne upotrebljavaju po meni ev i mani admin plugin je dobra stvar ali ima dosta rupa za hakiranje i nema nekih novih plugina sve je to staro pre 2,3 godine a scripti novih za hakiranje svaki mesec izadje nove, ja koliko znam da sourcemod admin ne moze da se hakira, i to je najbolja stvar kada ubacis sourcemod ali dobro ima i on svoji mana nije savrsen za no steam ima neki plagini koji nece da rade na no steam.

**
« Reply #10 on: September 06, 2011, 11:25:12 AM »
sv_allowupload 0
rcon password ""
također ako već koristite neke od eventscripts skripta za sigurnost, preimenujte ih u "es_knifefight" i nitko neće posumnjati da je taj plugin zaštita za server.
A ti antraxe nepiši kako da hakiraju.

mata jel mi mozes koju dobru zastitu nabavit killer mi je jucer server hakirao i sve mi sj*bao....reinstaliro sam i mizx_exploits imam imam:ironwall,exploits...jel mi mozes preporuciti jos koju dobru zastitu..hvala