Author Topic: "VELIKI PROBLEM...zastita ne radi  (Read 2413 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
"VELIKI PROBLEM...zastita ne radi
« on: June 07, 2011, 01:27:07 PM »
Ovako,ukratko,instaliram automatsku zastitu to jest zBlock 4.4 i D-FENS no nekako i dalje je server malo malo hackovan bojim se server uključiti jer je za 5min opet hackan,a jednom su mi i virus ubacili...kako?zasto?koju zastitu staviti?kako je staviti???
Vjerujem da puno ljudi ovo zanima... >:( >:( >:( ;)

Re: "VELIKI PROBLEM...zastita ne radi
« Reply #1 on: June 07, 2011, 02:57:16 PM »
da puno ih zanima, ali zaštita za HL2 engine više ni nepostoji, tako da ništa od toga ;).

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #2 on: June 07, 2011, 04:50:29 PM »
da puno ih zanima, ali zaštita za HL2 engine više ni nepostoji, tako da ništa od toga ;).
Zasto? Nekuzim? Zasto onda uopce stavljaju automatske instalacije na gpanel?
Hvala

« Reply #3 on: June 07, 2011, 04:54:57 PM »
pa vi ste izabrali HL2 engine. Probaj uklonit mani admin, pa digni server i pogledaj oće li ti ga hakirati, također u server.cfg stavi

rcon_password ""
to ti je najsigurniji naćin ;).

**
« Reply #4 on: June 07, 2011, 05:29:46 PM »
pa vi ste izabrali HL2 engine. Probaj uklonit mani admin, pa digni server i pogledaj oće li ti ga hakirati, također u server.cfg stavi

rcon_password ""
to ti je najsigurniji naćin ;).

Ne kuzim koja je razlika izmedu HL2 I orangebox-a.
Izabrao sam HL2 zato sto svi ostali serveri(koje znam) su na HL2. Ako je orangebox bolji onda neznam.
Za informaciju imam css non steam i steam nemam.

« Reply #5 on: June 07, 2011, 05:41:44 PM »
i novi orangebox možeš napraviti non-steam i igrati, a razlika je velika, a i orangebox se update-ira, također i plugini za orangebox, tako da je teže "hakirati".Istina da su Hrvatski serveri na HL2 engineu , ima par hrv servera orangebox-a, ali nema igrača uopće.Nikita je prešla s HL2 na orangebox pa se nisu proslavili, pa su se prebacili natrag na HL2.
Otkad je došao CS:S orangebox, cijela hrv scena se razišla i svi se prebacili na 1.6.
I oni koji su ostali na CS:S orangebox tu srpski serveri imaju prevlast, 90% hrvata su tamo.