Author Topic: SERVER  (Read 3770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
SERVER
« on: May 22, 2011, 06:13:05 PM »
SERVER mi stalno nakon jedno 2 sata bude not responding na 5 min zasto??????????? ZASTO??? molim za pomoc :/

Re: SERVER
« Reply #1 on: May 22, 2011, 07:17:04 PM »
nisi morao napraviti 2 iste teme, jel nakon što bude "not responding" počne start mapa ili ostane ista mapa na kojoj je bio i jel izbaci sve igrače sa servera ?

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #2 on: May 22, 2011, 07:54:23 PM »
sori zbog duple teme ---> nakon sto bude not responding i kad opet proradi onda bude de_dust2_long (start map) i kad bude not responding svima nam izadje i moram cekati da srw opet proradi kak to rijesiti ? jel ti treba možda gp da ti to sredis il?

« Reply #3 on: May 22, 2011, 08:21:19 PM »
netreba, najbolje bi ti bilo da kontaktiraš podršku na email, najvjerovatnije ti se sruši server zbog nekog plugina.

« Reply #4 on: May 22, 2011, 08:29:19 PM »
sori zbog duple teme ---> nakon sto bude not responding i kad opet proradi onda bude de_dust2_long (start map) i kad bude not responding svima nam izadje i moram cekati da srw opet proradi kak to rijesiti ? jel ti treba možda gp da ti to sredis il?
Nemoj nikom davat svoj gamepanel ! ne mislim ja da bi te matacro prevario itd ali neko ce te nasamarit..
ugasi zadnja 2,3 plugina i onda ih pali jednog po jednog,tako ces vidit do kojega je...
moras promjenit mapu da plugin proradi!

*
« Reply #5 on: May 22, 2011, 10:12:19 PM »
Ma nije do plugina i pisa sam podrski na e mail ali ne odgovaraju !

« Reply #6 on: May 22, 2011, 10:29:45 PM »
pogledaj onda logove, cstrike/logs