Podrska mi govori da zbog ovoga pada server sv_allowdownload 1,ako to stavin na 0 oda dosta igracima ne moze uc na server..Stalno mi pada server.
Ovo Ante ja nedajem svkome admin i head i da dajem nebi opet moglo nista uzorcit jer ja iman smao ja GP i head i adminima sam maka dosta komandi
Ja server napunim oda mi padne server ja neznam sta je to A podrska to nista nevalja iman 2 Primjera 1.Posaljem odgovorem mi za 1 dan 2.neznaju ubacit plugin,ja sam reka da ubace 2 plugina i onu siu mi ubacili ali i zato nije radija server zbog ti plugina koji su ubacili!
LecevicA ce bit bolje od HITMENA 
By:Tong Po
ako stavis sv_allowdownload 0 onda igraici ne mogu nista skidat sa server, nove zvukove,nove mape itd... ako oni to nemogu skinit znaci nemogu ni uc na server.
To sta ti imas jedini gamepanel ti nista ne znaci, admin ti uzme rcon pass serera i priko rcon tool programa ti moze svasta radit..
Pa nije bas da podrska nezna ubacit plugin,nije ti to do njih... oni ga instaliraju ali ako plugin ne radi jbg :/ koliko bi trajalo da oni isprobavaju svaki plugin?
Vi na lecevici radite dosta gluposti, naprimjer ti Tong Po, znas ono kad si uzea default mapu iz warcraft online map creatora i doda si na zid sliku "Map by tong po..." nekuzin zasto si to napravia?
@admin : ako vam treba netko za podrsku vezanu za cs 1.6 ja mogu to radit?