Author Topic: SERVER  (Read 5900 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
SERVER
« on: May 21, 2011, 02:46:48 PM »
serveru mi stalno puca veza i pise not respondng zasto to i kako to popraviti?

Re: SERVER
« Reply #1 on: May 21, 2011, 03:05:44 PM »
IP servera, koji server ?, mislim da mu nepuca veza, nego je već do tebe, i meni pukne veza pa za 5 sec se automatski spoji pa mi kaže "server not responding" i onda pritisnem opet refresh a ono nije mu ništa bilo ;).

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #2 on: May 21, 2011, 06:02:58 PM »
213.149.60.36:27066 ovo je ip server se zove Lecevice i ja igram npr na njemu jedno sat i po i onda mi se pojavi Conection problem i server bude not respondign i svima izađe iz servera koji su na njemu :( molim za pomoc

« Reply #3 on: May 21, 2011, 06:44:23 PM »
server se resetira baš ? tj, vrati na start mapu kada sve izbaci ili ostane na toj mapi i izbaci vas. pogledaj u logovima da nema nekakvih problema

I was born intelligent, education ruined me.

« Reply #4 on: May 22, 2011, 08:25:21 PM »
ma lecevica dobro da uopce radi s obziron ko su im head admini i kome sve daju admine.
ugasite zadnja 2,3 plugina koje ste stavili i resetirajte server

*
« Reply #5 on: May 22, 2011, 10:50:50 PM »
Podrska mi govori da zbog ovoga pada server sv_allowdownload 1,ako to stavin na 0 oda dosta igracima ne moze uc na server..Stalno mi pada server.
 Ovo Ante ja nedajem svkome admin i head i da dajem nebi opet moglo nista uzorcit jer ja iman smao ja GP i head i adminima sam maka dosta komandi
Ja server napunim oda mi padne server ja neznam sta je to A podrska to nista nevalja iman 2 Primjera 1.Posaljem odgovorem mi za 1 dan 2.neznaju ubacit plugin,ja sam reka da ubace 2 plugina i onu siu mi ubacili ali i zato nije radija server zbog ti plugina koji su ubacili!

LecevicA ce bit bolje od HITMENA :D

By:Tong Po

*
« Reply #6 on: May 23, 2011, 12:11:23 AM »
Piše vam u logu zasto se ugasio ili ako admini imaju rcon dopuštenja u users.ini mogu ga oni gasiti.

Najvjerovatnije je da se radi o nekim pluginovima ili mapi.

Provjerite da vam se ne desava kad server mjenja neku mapu
Banner 500x100

« Reply #7 on: May 23, 2011, 10:54:45 AM »
Podrska mi govori da zbog ovoga pada server sv_allowdownload 1,ako to stavin na 0 oda dosta igracima ne moze uc na server..Stalno mi pada server.
 Ovo Ante ja nedajem svkome admin i head i da dajem nebi opet moglo nista uzorcit jer ja iman smao ja GP i head i adminima sam maka dosta komandi
Ja server napunim oda mi padne server ja neznam sta je to A podrska to nista nevalja iman 2 Primjera 1.Posaljem odgovorem mi za 1 dan 2.neznaju ubacit plugin,ja sam reka da ubace 2 plugina i onu siu mi ubacili ali i zato nije radija server zbog ti plugina koji su ubacili!

LecevicA ce bit bolje od HITMENA :D

By:Tong Po
ako stavis sv_allowdownload 0 onda igraici ne mogu nista skidat sa server, nove zvukove,nove mape itd... ako oni to nemogu skinit znaci nemogu ni uc na server.
To sta ti imas jedini gamepanel ti nista ne znaci, admin ti uzme rcon pass serera i priko rcon tool programa ti moze svasta radit..
Pa nije bas da podrska nezna ubacit plugin,nije ti to do njih... oni ga instaliraju ali ako plugin ne radi jbg :/ koliko bi trajalo da oni isprobavaju svaki plugin?

Vi na lecevici radite dosta gluposti, naprimjer ti Tong Po, znas ono kad si uzea default mapu iz warcraft online map creatora i doda si na zid sliku "Map by tong po..." nekuzin zasto si to napravia?

@admin : ako vam treba netko za podrsku vezanu za cs 1.6 ja mogu to radit?

*
« Reply #8 on: May 23, 2011, 12:04:40 PM »
Hah brate neman niko racon nije meni prvi put da iman server! Pola njih nem komadade nemaju ni za minjanje mape!Neman ni ja racon!

« Reply #9 on: May 23, 2011, 04:27:35 PM »
Hah brate neman niko racon nije meni prvi put da iman server! Pola njih nem komadade nemaju ni za minjanje mape!Neman ni ja racon!
da mi te nije zao sad bi ti se rugao

*
« Reply #10 on: May 23, 2011, 04:46:24 PM »
Ti ode si na forumu cilo vrime odgovaras i sve i pomazes svaka cast triba te nagradit ;)

« Reply #11 on: May 23, 2011, 04:52:49 PM »
Ti ode si na forumu cilo vrime odgovaras i sve i pomazes svaka cast triba te nagradit ;)
like it :D

*
« Reply #12 on: May 23, 2011, 05:47:27 PM »
Jeli mi moze pomoc oko padobrana i przirnost igraca da se moze kroz svog igraca proc.

« Reply #13 on: May 23, 2011, 09:00:06 PM »
otvari novu temu radi preglednosti, evo ovdje: http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?board=15.0
pa cu ti tamo dat odgovore,da mogu i drugi vlasnici servera nac kad im zatreba