Author Topic: instaliram b3mod sa videoa ali izbacuje mi sound eror  (Read 5630 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
instaliram b3mod sa videoa ali izbacuje mi sound eror
« on: December 12, 2016, 04:38:01 PM »
instaliram b3mod sa videoa ali izbacuje mi sound eror

*
Re: instaliram b3mod sa videoa ali izbacuje mi sound eror
« Reply #1 on: December 12, 2016, 04:39:50 PM »
pod 2 punkbaster kad stavim on izbaci me uradim update nece,tako da ga moram iskljuciti da udjem na server

*
« Reply #2 on: December 12, 2016, 07:33:52 PM »
Zeza me punkbaster kicka :/ kad je ukljucen

*
« Reply #3 on: December 13, 2016, 09:39:38 AM »
B3 nema apsolutno nikakve veze sa soundom niti direktno sa igrom. B3 koristi rcon za upravljanje.

S druge strane sound errora ima milijon i niti jedan od njih ne utjece na igru/server da ne bi bila igriva ili da server ne bi radio.
Moze biti samo da neces cuti zvuk na kojem postoji error, ali ces i dalje moci igrati i server ce raditi bez problema. (ovo je najcesce kada se dodaju custom scripte u modove koji nisu predvidjeni za skripte)

Stavi qconsole.log ovdje.

Punkbuster ne radi vec 3 godine i potrebno ga je ugasiti te koristiti 1.8X patch.
« Last Edit: December 13, 2016, 09:48:36 AM by gogi21 »

*
« Reply #4 on: December 16, 2016, 02:47:52 PM »
da upravu si za sound taj sam problem resio brate.Ali gledaj ovo instaliram sve po uputama kako inst b3 i kad ulazim na srv kicka me punkbaster iskljucim ga i udjem ponovo na server,uspjesno i nakon 30 sekundi kao ono kad nemas neta connection interupted i nmgu nista i tako svaki puta,sta predlazete da uradim pozz i hvala gogi?

*
« Reply #5 on: December 16, 2016, 04:09:46 PM »
i jos jedno pitanje gdje ubaciti taj 1.8X patch. hvala

*
« Reply #6 on: December 17, 2016, 02:03:10 AM »
Zamolio bih te da napravis printscreen tog kada "kao kada je connection interrupted", moze biti vise stvari, vise ti mogu reci ako znam sto pise.

1.8X patch, zaustavi server, zatim u gamepanelu odes pod Addons i vidjet ces ga na dnu liste Antiblock 1.8X, samo stisni install i pokreni server (mozda ces morati 2 puta restartat server ako postoji kakav update patcha).