Author Topic: MAM komande dodatne  (Read 7286 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
MAM komande dodatne
« on: December 04, 2015, 08:26:35 PM »
Pozdrav! ovako na nekim serverima sam vidio da imaju "MAM" mod i na njemu komande poput
!afk !kill !team !spawn jel netko mozda zna kako to napraviti?

*
Re: MAM komande dodatne
« Reply #1 on: December 04, 2015, 09:02:20 PM »
Neke komande poput poruka raznih mozes dodat u mam, config.cfg pod customcommnads. A za komande poput !kill ti treba mod za cod4 sa tim ili skripta za mod, tek tad mozes ovo imat u mamu komande poput !kill !spawn i slicno.

**
« Reply #2 on: December 04, 2015, 09:16:11 PM »
di to mogu naci tu skriptu?

*
« Reply #3 on: December 04, 2015, 09:48:41 PM »

**

**
_admin.gsc braxi!?
« Reply #5 on: December 07, 2015, 11:04:14 AM »
Pozdrav! svuda na forumima gledam samo ne mogu naci ono sta trazim, trazim da na serveru mogu imati komande poput "!kill,!spawn!afk..." no za to mi treba posebna skripta koju sam našao i dio koji ide u mam i to sam našao ali sad ne znam di se nalazi taj folder "braxi" jer tamo navodno trebam staviti taj "_admin.gsc" ako ima netko tko to zna da mi pomogne jer sta god napravim ili crkne server ili crkne MaM.

*
« Reply #6 on: December 07, 2015, 04:42:12 PM »
Nemoj otvarat duplic topic za isto pitanje na koje vec imas odgovor.

Ovaj link sa eqgamers.com ti je sve sto ti treba za promod/hc server.
A za deathrun server moras samo napraviti custom commands u config.cfg fajlu, za deathrun ne treba nikakva skripta dodatna.

Ako ne znas kako threadat .gsc bolje nemoj radit sam nista jer neces uspjet napravit ili nadji nekog kome se da za*ebavat s time da ti slozi to. Ovo trazi dosta vremena da se slozi jer su moguci svakavi bugovi i greske koje ce se dogodit kod podesavanja .gsc skripte.

A ako se radi od deathrun modu onda samo treba napravit customcommands u config.cfg.

Sve upute kako i sta ima na eqgamers.com samo koristi search i naci ces.

**
« Reply #7 on: December 11, 2015, 04:55:19 PM »
amm dobro, aa kako dodati muziku u promod? kad se planta defa? na kraju runde?

*
« Reply #8 on: December 11, 2015, 05:57:36 PM »
Otvirs .iwd fajl sa WinRAR-on najbolje ili bilo koji takav program. Unutra imas /sounds/promod/ i tu imas 3 datoteke, zamijenis te 3 sa cim hoces, ali moras paziti da je format pjesme .wav i da je naziv isti kao i onaj u .iwd fajlu.

**
« Reply #9 on: January 13, 2016, 10:07:00 AM »
Ovako našao sam skripte za dodatne komande na vašem forumu. i sad tamo piše da se to dodaje u [customcommands] di se nalazi ta dadoteka, jel to customcomands.php ili se mora posebno napraviti customcommands.gsc? i gdije u modu ili u MaM-u?

*
« Reply #10 on: January 13, 2016, 10:51:14 AM »
U mam, config.cfg trazis [customcommands] i tamo zaljepis onaj dio koji se nalazi u spoileru na forumu u tom postu di si naso skriptu.

**
« Reply #11 on: January 13, 2016, 10:09:59 PM »
da, to znam, ali di ide skripta to me zanima..

*
« Reply #12 on: January 13, 2016, 10:59:44 PM »
To je skripta za mod.
Radis    thread ime_foldera\ime_skripte::ime_funkcije();   pred kraj   init()    funkcije u   globallogic.gsc fajlu.

**
« Reply #13 on: January 14, 2016, 08:23:15 AM »
Znaci skriptu ljepim tamo di stoji globallogic.gsc, i u taj globallogic.gsc stavljam taj thread?

**
« Reply #14 on: January 14, 2016, 09:18:57 AM »
Evo ga napravio sam tako kako piše, neke stvari mi nisu bile jasne ali sam našao na eQgames forumu, i sve napravim to i server se neće pokrenuti!

*
« Reply #15 on: January 14, 2016, 10:26:42 AM »
Koji mod koristis?

Funkcija onPlayerLastStand() ne postoji u datoteci maps\mp\gametypes\_gameobjects.gsc.

**
« Reply #16 on: January 14, 2016, 07:01:17 PM »
Promod 216, instalirano s hosta na server, tamo iz ponuđenoga menija.