Author Topic: Deathrun Scoping  (Read 4106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Deathrun Scoping
« on: September 08, 2015, 05:30:17 PM »
Pozdrav jos jednom :)
Dok sam imao Essentials plugin ukljucen odnosno postavljen na server (Public menu) scopalo mi je normalno na serveru odnosno kao na promodu cim sam ga izbacio sa servera odma mi scopa kao na hardcoreu. Znate kako fixat to?

*
Re: Deathrun Scoping
« Reply #1 on: September 08, 2015, 07:04:33 PM »
"Scope-anje" ti ima veze sa weapon fajlovima koje mozes nac u .iwd arhivama. Ako si obriso/promijenio neki .iwd onda ti je do toga.

Ako je samo .gsc onda vjerojatno Essentials ima u sebi "aim" funkciju koja edita standardni aim na "promod".

**
« Reply #2 on: September 08, 2015, 07:06:27 PM »
Da essentials je imo z_essentials.iwd file koji moras upload da bi radio? Sto bi znacilo da bi trebo iz tog iwda izvadit weapon filove i stavit ih umjesto ovih default?

*
« Reply #3 on: September 08, 2015, 07:08:37 PM »
Da, smao prebaci sve iz mape weapons (unutar tog .iwd-a) u neki od original dr  .iwd-a.

Uzmi u obzir da bi ti bilo najbolje da obrises postojece fajlove tih oruzja koje ces zamijeniti sa essentialsovima tako da nemas nepotrebno duple fajlove jer postoji sansa da ce se bugat ponekom igracu.

**
« Reply #4 on: September 08, 2015, 07:11:08 PM »
Ok hvala ti puno.. I jos nesto pa te nebudem vise gnjavio. Znas mozda kako napravit ono naprimjer kao na eBc-u da upises u chat !sd pa da te automatski reconnecta na drugi srv i ono !quit ili !disconnect pa da te disconnecta

*
« Reply #5 on: September 08, 2015, 07:13:23 PM »
Treba ti funkcija za admin.gsc od dr-a, zatim napravis u config.cfg-u od mam-a custom cmd  !quit = funkcija/case iz admin.gsc

*admin.gsc ili kako se tocno vec zove, nalazi se u braxi folderu

**
« Reply #6 on: September 08, 2015, 07:16:37 PM »
Da znm sta je admin.gsc jel znas mozda di mogu nac taj case? jel ga ima na eQForumima?

*
« Reply #7 on: September 08, 2015, 07:17:28 PM »
Nisam siguran, imas admins.gsc neki tamo, al ne znam dal ima ovo sto trazis.

EDIT: Treba napraviti ako nema :P

**
« Reply #8 on: September 08, 2015, 07:20:15 PM »
Haha oke hvala :D

« Reply #9 on: September 08, 2015, 07:40:57 PM »
Nece ti to raditi.. ja sam isprobavao dok sam imao srv.. makar.. nezz, mozda sam ja pokusavao na tdm/sd promodu(sa admin.gsc skriptom logicno..) , mozda ce na dr raditi.. pokusaj :)

**
« Reply #10 on: September 08, 2015, 07:47:44 PM »
Na eBc Promodu radi o.O

**
« Reply #11 on: September 08, 2015, 07:49:13 PM »
A i sve i da radi nemam skriptu tako da... haha

*
« Reply #12 on: September 08, 2015, 08:02:20 PM »
Mozes napraviti funkciju tako da kada se aktivira ona napravi console exec tipa  "disconnect; wait 300; connect ip:port", "quit", "disconnect".

Tako da zapravo ono sto upise u chat izvrsi igracu isto ono sto bi on sam izvrsio kada bi upiso to isto u console.

Za reconnect na drugi server moras imati prvo disconnect, pa wait odredenih par ms i onda connect. Kada jednom izvrsis multikomandnu liniju igra ce izvrsiti sve sto si joj napiso dok ne dodje do kraja ili greske u sintaksi.