Author Topic: Potrebna Pomoc !  (Read 3468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Potrebna Pomoc !
« on: August 11, 2015, 10:09:35 PM »
Pozdrav evo treba mi netko  tko ima vremena  da mi pomogne u game panelu namisti par stavri i objasnit neke stvari nek se javi u Pm ! unprajed hvala :)

Re: Potrebna Pomoc !
« Reply #1 on: August 11, 2015, 10:24:47 PM »
Nemoj brisati topice!!!

Molio bi moderatora ako moze vratiti obrisani topic.

Hvala!

*
« Reply #2 on: August 12, 2015, 03:10:59 PM »
Sto ti treba sa panelom?

Usput, veliku vecinu stvari mozes nauciti citajuci starije postove i tutorijale koji su na youtube kanalu hrvatskog hostinga.

*
« Reply #3 on: August 13, 2015, 07:01:50 PM »
Pozdrav !

evo da budem sto  precizniji sto mi treba stavicu slike

1.http://postimg.org/image/dn45rnk51/

ili

2.http://postimg.org/image/giclxheo1/

Evo na ovoj prvoj slici  vidite ovo gdje je crveno oznaceno  gdje pise conzole:play fair and have fun e sad me zanima  gdje to stoji u game panelu i kako npr promjene umjesto conzole  staviti ime servera ime servera : play fair and have fun i ovo je zeleno gdje play fair and have fun i kako promjeniti boju i sto tako kako promjeniti  ova pod dva slika conzole:Welcome Player Full Clip to mi se prikaze na pocetku kad udem u server.

2.e sad pod ovo drugo ja sam na serveru stavio promodlive211  i stavio sam custom mape na serveru ...  ali opet mi se  pokazuju druge mape neke i  stavio sam samo da mi bude  search and destroy  al opet na svakoj drugoj mapi je neki drugi ili je teammacth ili neznam ni ja 

evo slike :http://postimg.org/image/wv9jeem0p/

evo pa ako moze neko reci tocno kako namjestiti to !

*
« Reply #4 on: August 14, 2015, 08:28:23 PM »
Prvo, nemoj otvarat bezveze dupli topic kada si vec na jednog dobio odgovor, a nisi se javio u njega vise. :)

Drugo, to na slikama ti je Manuadmin, imas ga pod Addons, stisni install i 2 puta restartaj server. Prvi puta za instalaciju, drugi puta za pokretanje.

Vise o tome procitaj ovdje topic=252.0

Trece, Console mozes promijeniti tako da instaliras Antiblock iz Addonsa u panelu.
Zatim dodas ovo u server.cfg negdje na pocetak:

Code: [Select]
set sv_authorizemode 0
set sv_contellname "Ime Servera"  // ovo je public poruka
set sv_consayname "Ime Server-PM"  // ovo je privatna poruka
Restartaj server.

Cetvrto, rotacija mapa. Krivo si podesio rotaciju u server.cfg-u. Na kraju tog fajla potrazi sv_maprotation i imat ces tekst tipa  g_gametype war map mp_backlot  , svaki g_gametype war zamijeni sa g_gametype sd
Ovo za g_gametype se odnosi samo na sv_maprotation koji ispred sebe nema //, ako izgleda ovako //sv_maprotation njega ne trebas editat, vjerojatno ti je zadnji bez // (to oznacava da je navedena linija ugasena, komentar tzv.)
« Last Edit: August 14, 2015, 08:36:20 PM by gogi21 »

*
« Reply #5 on: August 16, 2015, 12:54:31 PM »
evo sam imam noviji problem ovo sam uspijo napraviti kako ste rekli e sad sam isao da instaliram b3 bot na server i stavio sam ga i sve gledao sam upute koje je stavio krippop na forumu tj video i radio sve kako je i on al mi se problem stvorio kad sam se isao spajati na server i ulazimi ali nisan ni na serveru izbirao oruzje  diskonektalo me sa servra i pise poruka :!

server recived signal  :hangup

Terminating server...

sad mi nije jasno stoje to   i zas mi to prikazuje a sve sam uradio kako je bilo u TUTORIJALU molim za pomoc ! :D

*
« Reply #6 on: August 16, 2015, 04:34:35 PM »
Krivi games_mp.log  si stavio u b3.xml. Nevalja ti path do tog fajla u b3.xml.