Author Topic: Silent Touch Clan since09  (Read 1888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Silent Touch Clan since09
« on: October 05, 2010, 10:05:49 PM »
HI! Ovdje Marko Tukara ili gaming nick TuxiEEE
Saljem vam ovaj mail kao molba da budete sponzor mom timu Silent-Touch koji postoji od 2009 godine.Imao sam listu sponzora kojih bi molio da nas sponzoriraju i odlucio sam se za vas.Pitao sam neke timove jesu li zadovoljni nacinom i sredstvima kojim vi dajete potporu klanovima i rekli su mi da su prezadovoljni!
Ja nemam puno zahtjetva...bio bih zadovoljan sa 1 crack i 1 original Call of Duty 2 server i Team Speak 3 Voice Chatom,ali ako je to previse dovoljan je 1 od ta dva servera.Serveri bi po mogucnosti bili locirani u Njemackoj ali ako ne moze i u Hrvatskoj!
Evo jos malo razloga zasto bi ste nas trebali sponzorirat:Kao ekipa koja se ni u jednom trenutku nije raspala i cijelo su vrijeme konstantni igraci u klanu koji poznaju jedni druge i igraju teamski aktivni od 2008 godine,igramo cb,imamo web,igraci su med ili high skill!
Nadam se da vas je ovaj mail potaknuo da razmislite o suradnji snama!
Ako vas zanima nesto vise ili o dogovoru snama...obratite mi se na ovaj mail (marko_1310@hotmail.com) ili me dodajte na xFire:tuxy93   ili msn:marko_1310@hotmail.com
UNAPRIJED HVALA!