Author Topic: Minecraft 2servera u jednom  (Read 2367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Minecraft 2servera u jednom
« on: January 11, 2014, 02:07:51 PM »
e kako bise ponasao server da kupim 2 jedan sa default portom drugi ne i spojim sa onim Bungeecord -om pluginom jel bi mi preformanse servera se poboljsale i dali bih imo problema ako jedan server ima default port a drugi nema.

Hvala!(molim odgovore sto prije)

*
Re: Minecraft 2servera u jednom
« Reply #1 on: January 15, 2014, 11:35:11 PM »
performanse servera ti se ne bi poboljšale jer si samo umrežio 2 posebna servera koji je svaki zasebe ali pomoću raznih plugina se igrači mogu premještati s jednog na drugi pomoću portala, signova itd., i ti serveri ako imaju isti IP moraju imati različite portove jer je inače isti IP i PORT na 2 servera nemoguće imati :)

**
« Reply #2 on: January 16, 2014, 08:31:15 PM »
znam to al sada kupujem drugi i ako ocu i na njemu imati default jel ce mi mjenjati port za drugi jer na prvom ve imam defaultni

**
« Reply #3 on: January 16, 2014, 09:55:07 PM »
Jel neko moze da napise ili ti dexter koji su to pluginovi za povezivalje servera i objasnjenje kako se configurira bungeecord posto bas neznam sa njime i admine ako ovaj vas modeator odgovara na sve poruke osim mojih mislim da mu nije mjesto za moderator jer to je diskriminacija posta ocito zeli osporiti mene da napravim pravi network a ne njegov fake network sa 1. Servrom i /spawn je hub a ne /hub kao sta ce kod mene da bude i mislim da nezeli pomoc da mu neotmem pola igaca jer on ima jedva 3 igre jacu 20

« Reply #4 on: January 17, 2014, 09:10:24 AM »
mislim da ti neodgovara jer ga dosadujes ili ima previse poruka....
kolko ja znam taj plugin moras kupit

*
« Reply #5 on: January 17, 2014, 06:03:58 PM »
DnarA_HR jel ti znas koliko meni u danu drugi ljudi postave pitanja? E pa da bi znao zapitao bi se sta si ti tu sada napisao...

**
« Reply #6 on: January 17, 2014, 06:50:31 PM »
Sorry ako sam te povrijedio time al meni se tako cinilo ja postavim temu niko neodgovara punih 4 dana *__* mislio da sam glup vec da sam krivo postavio temu pa opet novu uradio i opet ista stvar ato sam to napisoa