Author Topic: Hrvatska Repka oce Hrvatski hosting za sponzora :D  (Read 2387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Hrvatska Repka oce Hrvatski hosting za sponzora :D
« on: September 11, 2010, 10:43:35 PM »
Pozdrav od KAPETANA Team Croatia
Da ne dužim ukratko ću reći pošto je Hrvatska reprezentacija neaktivna na cB.u i na eslu zavrsila scenu ove godine odlučio sam kao stari member ESL hr repke ponovno je osnovati i biti aktivan sa njome na CB sceni... stoga regutiramo samo igrace 2008 acc ili manje + test zasada dovodimo igrace koji su prije bili u bilo kakvoj top listi hrvatske snipers lesar, smoker su vec u clanu te trencheri lok1 i tako dalje i tako dalje.... zatim automate toxa i fatala... imamo igrace poput viscere koji je bio na we are cod2 top VIDEO coda2 bio pod zemljom hrvatskom te rockSTAR top 20 cb i luk1nho ...
Stoga mismo odlucili krenuti odmah na CB scenu i dokazati tko je team croatia i zato nam treba 1 CB 10 slotni server koji bih dobili od sponzora (mislim stvarno kakvo je to kad hr repka nebi dobila sponzora? ?? :D ) eto bas smo se potrefili HR hosting i HR reprezentacija iz CoD.a 2 znaci treba nam 10 slotni CB server ORG i Streamed na kojem bi održavali warowe iskljucivo u SD ladderu min 4v4 5v5
Website : www.team-croatia.tk (uskoro .com domena u izradnji )

*
Re: Hrvatska Repka oce Hrvatski hosting za sponzora :D
« Reply #1 on: September 12, 2010, 09:17:13 AM »
ja mislim da vas treba sponzorirati :D

**
« Reply #2 on: September 12, 2010, 09:38:40 AM »
I ja mislim da vas treba sponzorirat
I mislim da cu probat uci u taj team
Acc pocetak 2008. 2600 h  iskustva ko kineza. 27 god , trenutno lider i m
Webspell u malom prstu, joomla polako sjeda , a oko u sokola... Link od weba ne radi.
Ajde mi daj xf da te kontaktiram..
Moj je zerkan123
(.)(.) - zivio Hr HosT
« Last Edit: September 12, 2010, 09:40:31 AM by zero »

*
« Reply #3 on: September 16, 2010, 02:03:08 PM »
kakva hrvatska repka hahahaa
lupas ko otvoren prozor....