Vidim da neodustajes, kao 1 ovo nije irfan, ja sam t.h.viRus , kao drugo reci zasto smo izgubili od vas, igrali smo vas kup, lik nije smjeo da dodje na uac a bio je privi na nasoj mapi imao je 9-0, kada smo ga pitali zasto nije htjeo doci na uac rekao je da mu se nda, haha, nije tesko ugasiti uac i naci i skinuti bufalao, haha, volim te mdraks, i nisam hrvat ni bosanac nego srbin.... U nasem klanu ima i hrvata i srbina i muslimana, i svega po malo, niko na to gleda slozna smo ekipa...E sad hr hosting ako ne da nama sponzorstvo nemoj da mislis da nisu dali jer nismo svi hrvati, nisu oni djeca da se igraju sa time, njima treba reklama, netreba b*** poput tebe....
Kao drugo web ti je jako dobar ako se moze haxati

Kao prvo molis mene da ti napravim web, kao drugo molis me da ti haxam xfire, dalje necu ni da nabjaraj, s2010 nas je dobio ali nije sa uac, nekazem da haxaju, bio sam kod njih, ali je bilo haxora poput xzyera i slicnih, koji na uacu neznaju da hodaju do su i dokazali na kupu....
A tebe je kickao hax, i sad kao bio je neki fejk nisi ti, pa jos imam sliku chat razgovora kako mi prijetis da ces uci sa haxom sa mojim nickom, pa daj pls odrasti.... I samo da znas ja tebe mnogo <3 <3 <3 <3 :* :*