Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
XPlosive GaminG

Author Topic: XPlosive GaminG  (Read 1628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
*
XPlosive GaminG
« on: August 15, 2012, 08:46:52 PM »
Dobar dan.
Ukratko da predstavim klan tj. community. XPlosive GaminG je hrvatski klan koji je nastao 19.11.2011. godine i koji igra igru Counter Strike 1.6. Danas je STEAM klan koji posjeduje TeamSpeak3 server, Clan War, Deathmatch, Deathrun (koji trenutno nije u funkciji radi radova na njemu) i u planu je otvaranje Public servera.
Također imamo i web stranicu: http://xpg-tm.info/site/
Ali kao što vidite i ona je u izradi jer smo ovu organizaciju počeli prije par tjedana, ali kroz par dana bi sve trebalo biti kako spada.

Evo ovako... Mi ovi Game Hostingom kod kojeg imamo servere nismo zadovoljni i željeli bismo se prebaciti kod nekog drugog hostinga i onda smo naišli na Vas.
Dakle, Ono što želimo ponuditi je da ako biste nam Vi bili sponzor mi bi vama plaćali servere i šta bi već kod Vas uzeli, ali biste nm Vi dali neki razumljiv popust na te proizvode.
Naprimjer. Uzeli bismo 2 Cw serveram, 1 PUB server, 1 Dm server i to bi koštalo cca 300 kuna (izmišljam svotu), a vi biste nam dali popust i snizili to na možda 200 kuna :)

Osim toga nudimo i reklame na našoj Facebook stranici (http://www.facebook.com/XPG.tM), web stranici, a kako uskoro radimo i majce u slučaju vašeg sponzorstva stavili bi vaš logo i link vaše web stranice na majcu.
Također, u planu je i otvaranje igraone jednog našeg člana klana tako i da bi tu mogli staviti koji reklamni letak ili neki poster na zid igraone. (Znam da neki neće vjerovat u to, ali kako želite ovo je istine=

Ukratko... Ako biste nam Vi bili sponzor, mi bismo vama u skolpu sponzorstva plaćali Vaše usluge, ali po nekom prihvatljivom popustu, prihvatljivom za obe strane i nas i vas.

Eto očekujem vaš odgovor, možete me kontaktirati ovdje na ovaj profil ili poslati poruku u inobx naše Facebook grupe. :)
(http://www.facebook.com/XPG.tM)