Author Topic: Screenshot, i resertiranje servera.  (Read 2737 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Screenshot, i resertiranje servera.
« on: April 29, 2012, 05:56:42 PM »
Instalirao sam na server PunkBuster Screenshot Viewer i da je Orginal...
Sada me zanjima gdje mogu gledati screenshot-e i kako ih snjimam? mogu preko rcona? ili u igri?
Kada resertiram server to užasno dugo traje, zašto je tako?

*
Re: Screenshot, i resertiranje servera.
« Reply #1 on: April 29, 2012, 08:10:35 PM »
screenshotovi se jedino mogu gledati preko screenshot viewera u game panelu, ili se mogu skinuti na racunalo pa posebno pregledavati te ih nije moguce pregledavati ingame ( screenshot vieweru se moze pristupiti preko webftp->pb->svss )
restartiranje servera zaustavlja server, pa ga ponovo pokrece, pa se onda ucitavaju postavke, modovi itd., a to zahtjeva određeno vrijeme... ( usput mogao si napisati koliko traje :) )

**
« Reply #2 on: April 30, 2012, 12:06:25 PM »
Ako si instalirao pbss u svoj server onda se ulogiraj u rcon tool i spoji se na svoj server preko rcona.. Preko njega slikaj sve igrace i odu u gpanel pod   **WebFtp** ii tam ti pise nekakav link u kojem ti je user name od servera ip od servera i lozinka... odi na taj link i odu u mapu "pb/" kad si uso nadji mapu "svss/" i unutra su ti screen shotovi samo ih otvori i vidjet ces... oni screen shotovi koji imaj crnu sliku ti imaju haxeve ili imaju anti-aliasing na on... daj im kick reason: "Gasi haxve ili dobivas ban, ako imas antialiasing na on gasi!! ili tempban"  i to bi bilo to

*
« Reply #3 on: April 30, 2012, 08:41:04 PM »
Hvala. Instalirao sam GGC sada ako netko ima hax ja ču vidjeti te kockice na screnshotu ili što već ima?

*
« Reply #4 on: April 30, 2012, 10:56:31 PM »
trebao bi vidjeti nesto slicno ovome: http://fpscheats.powweb.com/callofduty4hacks4u/wp-content/uploads/2008/04/280.jpg ili ovome http://www.fpscheats.com/images/cod4everest/ss3.jpg
- screenshotovi mogu biti i crni ( u slucaju da je anti-alisaing na on ili postoji pb bloker na strani igraca )ili se uopce ne uplodati na gpanel ( u slucaju da igrac izađe )
- ako je pbss cist, to i dalje ne znaci da igrac ne vara jer postoje programi koji "ociste" sliku od kockica u trenutku kada uzmete pbss

*
« Reply #5 on: October 28, 2012, 11:18:59 AM »
pozz!

Ovako imam i ja problem sa pbss naime ja mogu vidjet pbss ali mi ne pokazuje tocno vrijeme slikanja vec recimo ja slikam u 10:00 a a u u pbss folderu kaze da je 8:00
ako zna neko kako sloziti to vrijeme jer moram svaki put brisat ss jer ako imam puno pbss onda nemogu znat koje sam slikao kad
« Last Edit: October 28, 2012, 11:29:21 AM by pofy »