Login
Register
forum.hrvatski-hosting.com
Home
Help
Login
Register
»
Gameserveri
»
Game Panel
»
POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenja
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Author
Topic: POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenja (Read 3746 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Martic
Newbie
POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenja
«
on:
March 14, 2012, 12:28:14 AM »
POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenjaju imena u serveru i nemogu ih kikat,mozete mi reci komandu da stavim u server da automatski kika ljude ako promijene vise od 3 imena HVALA
Dirigent
Jr. Member
Re: POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenja
«
Reply #1 on:
March 14, 2012, 12:08:22 PM »
Ne znam da li ima takav neki plugin, malo googlaj. Makar mislim da nema potrebe. Kad ga vidiš da ima cheat, upiši u konzolu 'status', nađi ga na popisu i banaj mu ID umjesto imena
CroGame
Forum Moderator
Sr. Member
HH Support
Re: POMOC mozete mi pomoci dolaze mi svaki dan 5 haxora imaju aimbot,i stalno mjenja
«
Reply #2 on:
March 14, 2012, 03:00:28 PM »
bilo bi korisno znati o kojoj se igri radi
Martic
Newbie
«
Reply #3 on:
March 14, 2012, 11:43:36 PM »
Call of Duty 2,postoji ta komanda ali neznam kako ide
feel gaming
Jr. Member
www.feelgamingzone.com
«
Reply #4 on:
March 15, 2012, 10:53:30 AM »
sve ti je receno, mora da mu id uhvatis :S
CroGame
Forum Moderator
Sr. Member
HH Support
«
Reply #5 on:
March 15, 2012, 04:25:21 PM »
ja obicno pratim score od igraca i gledam ko brzo napreduje, onda mu banam guid i ip
( samo kolko znam ne mozes banati na cod2 cracked serverima )
feel gaming
Jr. Member
www.feelgamingzone.com
«
Reply #6 on:
March 15, 2012, 05:18:23 PM »
imas li ti plugin? ja se razumijem u cod 2% ali evo ti link plugina ako sam pogodio
http://www.manuadminmodce.de/index.php?page=Thread&postID=2920
vec se spominjalo na forumu..
alen24
Newbie
«
Reply #7 on:
May 05, 2012, 08:46:15 PM »
radi se sigurno o cs 1.6 ali neznam kako da ne dolaze
Print
Pages: [
1
]
« previous
next »
»
Gameserveri
»
Game Panel
»