Author Topic: GUID ograničavanje  (Read 3059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
GUID ograničavanje
« on: November 28, 2011, 02:29:48 PM »
Pozdrav svima,
imam COD4 server i većinom dolaze redovni igrači i igramo CTF,
e sad nam je problem što dolazi puno ekipe koja ne zna igrati i koje stalno kickamo,
pa mi je palo na pamet ograničenje po GUID-u, jedino što nigdje ne mogu izgooglati kako to
da napravim..
znači ideja je da redovni igrači njih oko 30-40 ostavi svoj GUID i da samo oni koji su ostavili GUID mogu ulazit igrati,
jer često i ključamo server pa damo ekipi pass, ali to je muka,jer uvijek neko dođe kasnije pa zove koji je pass ili šalje poruke
a mi smo u sred igre..
pa ako netko zna gdje i kako to napraviti??

Hvala

*
Re: GUID ograničavanje
« Reply #1 on: November 29, 2011, 12:25:54 PM »
kolko znam to nije moguce napraviti preko rcona, vec bi trebao pogledati da li manu admin mod ima neki takav plugin ( mislim da sam nesto slicno vec bio nasao )
http://manuadminmod.de/en/index.php/Main_Page

*
« Reply #2 on: November 29, 2011, 02:57:20 PM »
kolko znam to nije moguce napraviti preko rcona, vec bi trebao pogledati da li manu admin mod ima neki takav plugin ( mislim da sam nesto slicno vec bio nasao )
http://manuadminmod.de/en/index.php/Main_Page

a kako ide sa tim manu admin modom?? jel ja ako instaliram taj manu admin mod, ja i dalje koristim svoj mod, a to je kao neki addon na moj mod ili je to novi mod??

*
« Reply #3 on: November 29, 2011, 07:51:40 PM »
dejax javi mi se na xfire ,foundi je nama napravio bot koji smo nazvali GAC (Guid Authorization Check) koji predstavlja sljedece :
-igrač se mora prijaviti na forumu i upisati svoj GUID ukoliko zeli igrati na serveru
-za pocetak smo bili staviti da izbacuje upozorenja igracu koji nije regan na forumu tj koji nije upisao svoj GUID
-kasnije jednostavno kicka igraca i napise mu da se prijavi na forum i pritom upise svoj GUID

Respect - give it...earn it...