Author Topic: Konacno esteamation za protokol 7 igraci sa patch 18.5 mogu uci na ser  (Read 2442 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Konacno sam nasao esteamation za protokol 7. Ko zeli mogu mu poslati da ubci na njegovom serveru, mozda se pitate zasta ce mi to na serveru a neko ce se pitati cemu to sluzi sacu vam objasniti cemu to sluzi i koju korist imamo od njega. Esteamation vec ima na serveru on se nalazi u cfg ali ipak mozes uci na server bez patcha 18.5 a to nije dobro zato kada vam neki citer udje na serveru i vi ga banate on samo iskljuci ruter i vrati se na server i sve ce tako raditi dok vam ne isprazni server a to nije dobro :mad:. Tako ja bi preporucio  kada Hrvatski Hosting nekome proda server protokol7 da odma ima na njemu tako ce biti veca borba protiv citera i hakera :p...

Ko zeli moze skinuti i ubaciti na svom serveru: http://www.sendspace.com/file/3ksz5s
Za vise informacije javite se na:
E-mail: zeljko.lungic@hotmail.fr
Steam: zeljko727

|| Underground Gaming Arena |v34| Patch 18.5 ||  ip: 193.104.68.46:27022

Re: Konacno esteamation za protokol 7 igraci sa patch 18.5 mogu uci na ser
« Reply #1 on: August 05, 2011, 09:57:33 AM »
ao ..., estemation je ista stvar kao revemu samo što ima malo više opcija koje su bezpotrebne. estemation.conf neće im ništa pomoći ako pravilno neinstaliraju cijeli estemation, neznam zašto si to uopće stavio, a ako netko treba cijeli link za estemation to nije tajna.
eSTEAMATiON
eSTEAMATiON je stara priča, više neradi za novi update potom što vlasnika nema nigdje na forumu a nije ni updateirao ...
A što se tiće čitera, instalirajte si sourcebans i uredno banajte tamo ;).
« Last Edit: August 05, 2011, 10:01:50 AM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #2 on: August 05, 2011, 12:41:22 PM »
Sto se tice citera instalirao sam sourcebans ali ima neka mala greka neznam dal je do mog domena ili do neceg drugoga uspeo sam nekako da instaliram ali nece da mi ocita server ali doduse kada nekog banam to hoce da ocita neznam sta da radim ali ja mislim da je to od domena posto sam dobio free domen od kgb ali to nije dobro nemoze se instalirati hlstatsx a izgleda da nemoze ni sourcebans da se instalira kako treba sinoc sam isntalirao jednom drugu sourcebans ali oni ima domen kod vas i bez problema mu je ocitalo i sve radi tako!!

**
« Reply #3 on: August 05, 2011, 12:45:01 PM »
A sto se tice Esteamation zasto onda  ili neki drugi hostizi sto hostuju protokol 7 ne ubace to odma a ne da mooze neko uvi i bez patcha 18.5 ja imam server kod kgb hostinga i oni nemaju, oni imaju neku staru verziju  a kao i kod vas na hrvatskom hostingu bas sam sinoc gledao.
« Last Edit: August 05, 2011, 01:19:05 PM by zeljko727 »

« Reply #4 on: August 05, 2011, 01:22:22 PM »
Hlstatsx
pročitaj i ako ti treba hlstatsx javi se na goticy@hotmail.com
ako neželi očitati server u sourcebansu to ti je do zatvorenog porta.
neznam kako si uspio sourcebans na hrv hostingom namjestiti databazu potom što oni nepodržavaju remote mysql

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #5 on: August 05, 2011, 03:18:02 PM »
Pa samo sam pratio instalaciju i uspeo sam da instaliram sourcebans a sto se tice hlstatsx zeleo bih da instaliram na serveru ali za to je potrebna wab host sa otvorenim portom ? ili ne dali mogu negde da nabavim free web host i da mogu instalirati hlstatsx ali ja mislim da nema to je koliko sam guglao i nisam nasao ili mi je potrebno samo domen neznam mozes li mi pomoci ?