Author Topic: Spigot-BungeeCord IP_Forwarding  (Read 6255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Spigot-BungeeCord IP_Forwarding
« on: December 04, 2014, 06:49:52 PM »
Znaci imam server koji ima 1.7.10 spigot i #985 BungeeCord.Sve lijepo radi i stavio sam bungeecord stavio BungeeCord jar pod setting sve se lijepo ucitalo onda vratio na Spigot.jar u spigot.yml upisao sam BungeeCord true i sve radi lijepo no kada pokušam ući u server piše "If you wish to use ip forwarding please enable it in bungeecord config too!" oke ja sam onda ušao u bungeecord config.yml stavio IP_Forwarding: true sve sam uredio kako treba u config.yml ali onda opet "If you wish to use ip forwarding please enable it in bungeecord config too!" I dalje i dalje imam isti problem tako na svim serverima koje sam naručio sve je sređeno u Bungeecord Config.yml ali i dalje neželi,Pa jer možda netko zna rješenje pošto mi support ne odgovara već mjesec dana...  :-[
The Owner of ReV - IP: revcraft.mc-srv.com

*
Re: Spigot-BungeeCord IP_Forwarding
« Reply #1 on: December 05, 2014, 02:33:26 PM »
Znaci imam server koji ima 1.7.10 spigot i #985 BungeeCord.Sve lijepo radi i stavio sam bungeecord stavio BungeeCord jar pod setting sve se lijepo ucitalo onda vratio na Spigot.jar u spigot.yml upisao sam BungeeCord true i sve radi lijepo no kada pokušam ući u server piše "If you wish to use ip forwarding please enable it in bungeecord config too!" oke ja sam onda ušao u bungeecord config.yml stavio IP_Forwarding: true sve sam uredio kako treba u config.yml ali onda opet "If you wish to use ip forwarding please enable it in bungeecord config too!" I dalje i dalje imam isti problem tako na svim serverima koje sam naručio sve je sređeno u Bungeecord Config.yml ali i dalje neželi,Pa jer možda netko zna rješenje pošto mi support ne odgovara već mjesec dana...  :-[
Makni to u spigot.ymlu za bungeecord i stavi plugin "OnlyProxyJoin" u svaki pod server.

**
« Reply #2 on: December 05, 2014, 03:10:06 PM »
Hvala ali sto onda sa igračima koji imaju cracked MC jer taj plugin navodno zabranjuje cracked igračima da ulaze,možeš li mi pojasnit?

« Reply #3 on: December 05, 2014, 03:27:57 PM »
Ako ti imas premium acc, onda moras staviti kada otvoris "server" pise ti online-mode=true mozda stavi to na false

**
« Reply #4 on: December 05, 2014, 03:31:52 PM »
Ako ti imas premium acc, onda moras staviti kada otvoris "server" pise ti online-mode=true mozda stavi to na false
Da imam premium account ali kakve to veze ima sa mojim pitanjem?
BungeeCord i onlyproxyjoin je potpuno druga prica ali svejedno hvala  :D

I samo da znas da nisam takav noob da to neznam imam server vise od 3 mjeseca i sve sam plguine sam narihto i stavio  ;)

« Reply #5 on: December 05, 2014, 03:40:10 PM »
Sory nisam citao ovo gore :D , ja gledao ovo zadnje sto si objavio :)
A mozes mi i postali u pm poruku za ip od srv-a da ga posetim  :)

*
« Reply #6 on: December 05, 2014, 04:01:08 PM »
Hvala ali sto onda sa igračima koji imaju cracked MC jer taj plugin navodno zabranjuje cracked igračima da ulaze,možeš li mi pojasnit?
Server će ti biti premium ili?

**
« Reply #7 on: December 05, 2014, 04:05:22 PM »
Ne nece server je vec otvoren odkad bas zato pitam,samo ga zelim produzit na bungee

*
« Reply #8 on: December 05, 2014, 04:08:52 PM »
Ne nece server je vec otvoren odkad bas zato pitam,samo ga zelim produzit na bungee
Plugin ne zabranjuje ulazak cracked igračima u server. Ja koristim taj plugin već par mjeseci za svoj Network server.

**
« Reply #9 on: December 05, 2014, 04:10:37 PM »
Plugin ne zabranjuje ulazak cracked igračima u server. Ja koristim taj plugin već par mjeseci za svoj Network server.
Znam ali piše samo tako nvm,sretno s WucoCraftom jel :D? Puno hvala na pomoci  ;D

Inace pise : If you have BungeeCord installed on you server, you had to turn off the online-mode. This plugin only allows people, coming trough the proxy to join the server. If they connect directly to the server, they will be kicked. You don't longer have to worry about cracked players on you server.
« Last Edit: December 05, 2014, 04:14:40 PM by Luka_252001 »

**
« Reply #10 on: December 05, 2014, 06:34:22 PM »
Imam samo jednu recenicu

Ne radi. Sada mi objasni normalno kako ce proradit

**
« Reply #11 on: December 05, 2014, 10:38:19 PM »
Ja imam na svom kompu servere za bungee cord i koristim ip sa portom iz bungeecorda tj 25577 i radi extra,a kad probam ip od srwa isto mi pise za ip forward

*
« Reply #12 on: December 05, 2014, 10:58:16 PM »
Imam samo jednu recenicu

Stavi OnlyProxyJoin plugin i otvori config i sve ćeš vidjeti ;).

**
« Reply #13 on: December 06, 2014, 10:39:49 AM »
Imam samo jednu recenicu

Ajde molim te slikaj mi svoj onlyproxyjoin config

*
« Reply #14 on: December 06, 2014, 01:43:40 PM »
Imam samo jednu recenicu

U OnlyProxyJoin plugin moraš samo staviti glavni IP preko kojeg se spajaju u ostale servere.

**
« Reply #15 on: December 06, 2014, 04:37:57 PM »
Imam samo jednu recenicu

U OnlyProxyJoin plugin moraš samo staviti glavni IP preko kojeg se spajaju u ostale servere.
Upisao sam ali i dalje mi Pise isto,Probo sam sa portom i bez njega ali i dalje Pise da trebamo uc pomoću proxya