Author Topic: Minecraft server - pomoć  (Read 8023 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Minecraft server - pomoć
« on: June 24, 2014, 12:31:28 PM »
Pozdrav ljudi, evo uzeo sam hosting i sada me zanima par stvari vezano uz uređivanje servera (pluginovi, mape i ostalo).  Evo ja ću ispisati par pitanja pa bi vas molio ako je kako moguće da mi napišete :)

1.) Bi li trebao mod staviti "spigot" ili "craftbukkit" i koju VERZIJU (1.7.2 ?)
2.) Za stavljanje plug-inova da li ja trebam imati file zillu ili mogu ovako uploadati filove i treba li nešto dodatno uređivati kod tih pluginova.
3.) Kako ću ja napraviti spawn na serveru, jeli trebam uči na server i ovu mapu koja je sada na njemu uređivati pa sejvati ili da skinem već gotovu neku ili kako.
4.) Sada kad idem ući u server piše:   Prijava nije uspjela: Nevažeća sesija (probajte ponovo pokrenuti igru) . kako to rjesiti?

*
Re: Minecraft server - pomoć
« Reply #1 on: June 24, 2014, 12:44:17 PM »
1.) Stavi spigot,.
2.) Skini FileZillu i prijavi se u FTP sa svojim podatcima koje imas u GamePanelu.
3.) Ako zelis raditi spawn da moras uci u server, a i ako zelis mozes skinuti gotovu mapu.
4.) Odi u EDIT CFG u GamePanelu i nadji "online-mode= true" i ti stavi samo false.

**
« Reply #2 on: June 24, 2014, 01:02:36 PM »
Hvala Ivane, a da pitam ovo, jel na spigot mogu stavljat pluginove od craftbukkita?
Edit:   Kako neki serveri imaju verziju 1.7.2  a ja se mogu konektirat na njega a imam verziju 1.7.5 ?
         Mogu li dobiti tvoj facebook da te lakše kontakiram pošto sam početnik?
« Last Edit: June 24, 2014, 01:09:27 PM by Galaxy »

*
« Reply #3 on: June 24, 2014, 07:39:06 PM »
Kontaktiraj me na skypu - mcdarkwolf5555

**
« Reply #4 on: June 24, 2014, 08:06:14 PM »
Ivane dodao sam te na skype, pa se javi :)

*
« Reply #5 on: July 31, 2014, 06:15:28 PM »
kako uci u edit CFG

« Reply #6 on: July 31, 2014, 09:29:27 PM »
Nakon sto se prijavis u game panel odes na "Server list" zatim klikni na  "Server Options"  i onda ti pise na lijevoj strani "Edit CFG"