Author Topic: Legend3 gaminG CorporatioN  (Read 2597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Legend3 gaminG CorporatioN
« on: September 21, 2010, 12:47:47 AM »
Pozdrav,mi smo Legend3 gaminG CorporatioN (LGC),Call of Duty klan koji okuplja igrace sa prostora ex Zu.Pod ovim imenom i u ovom sastavu postojimo nekih godinu i po dana (od maja 2009),mada veliki dio nasih igraca igra zajedno nekih 3 godine (SFC klan).Od nedavno nastupamo i u ClanBase-u.Tim smo ciji su glavni i osnovni principi druzenje i zezanje,tako da nikada nismo bili opsjednuti nekim preveliki takmicarskim duhom.Sve o nama detaljnije mozete saznati an nasem sajt-u www.legend3.ucoz.net.
Iako smo pretezno CoD2 tim,za sada imamo samo 1 CoD4 server (:|LGC|: *Playground*,hostovan kod vas,tako da bi nam jedan CoD 2 server itekako dobro dosao.
Tim ima veliki broj profila na svim drustvenim mrezama,tako da smatramo da i mi vama mozemo da budemo od velike koristi,ali an vama je da procijenite.
Nadam se da ce ovo kratko izlaganje privuci vasu paznju.
S postovanjem,Ruzic Stefan (Kobra).

**
Re: Legend3 gaminG CorporatioN
« Reply #1 on: September 24, 2010, 03:00:50 PM »
Lijep web...

*
« Reply #2 on: September 25, 2010, 12:41:15 AM »
Hvala druže !!!
Posto su me neki pitali zasto smo uzeli web sajt na ucoz-u...pomalo netipicnom hostu za gejmere...evo da razjasnim....Sajt je nastao slučajno,kao rezultat moje zaj***ncije.....iako je bilo pritisaka da se odradi webspell sajt sa nekim gejmerskim templejtom,ipak smo odlučili da ostavimo ovaj sajt,jer to je naše,originalno i jedinstveno.tu je sva istorija tima,tako da prelaska na neki "popularni" templejt neće biti !!!
« Last Edit: September 25, 2010, 12:58:58 AM by :|LGC|:KobrA »

**
« Reply #3 on: September 25, 2010, 05:49:38 PM »
A cuj, webspell je skroz jednostavan i ima jako puno istih templeta u razlicitim klanovima. Jos kad vidim da ekipa ni header ne izmjeni odma mi nekak klan manje ozbiljnim djeluje. Mislim da je web ogledalo samog klana i naravno unikatni templovi su najcijenjeniji. Joomla je zakon sam je malo shebana meni za pocetak. Aj zivioo
Mogo bi neki baner izmijenit samnom
)))
Xf zerkan123 pa se javi ako si za...
www.inimini-clan.tk
Fuking webspell hehe...

*
« Reply #4 on: September 25, 2010, 08:10:36 PM »
Potpuno si u pravu to,da je sajt na neki nacin ogledalo tima.....mslm da ne treba pretjerivati sa njim,jer to bi trebalo da bude neka sasvim normalna i najvaznije jednostavna i pregledna prezentacija tima.
Sto se tice webspella,primjetio sam to najvise forsiraju ovi klinci....naprave neki klan koji ce trajati max 15 dana....pa raspale po webspellu....da budu kao "pro" tim......jbg lozona teska....nemmam nista protiv webspella...cak sta vise da sam tad znao za webspell i gejmerske templejte,sigurno bih napravio sajt tog tipa...mogu se uraditi dobre fore.....al' jbg...dansa je svaka b*** preuzela dizajniranje sajtova....pa to ninasta ne lici...
A sto se tice banera,ja sam uvijek za saradnju i druzenje.....u svakom slucaju add sam te ;)

Btw..napravi baner 120 x random pxls
« Last Edit: September 25, 2010, 08:41:58 PM by :|LGC|:KobrA »