Author Topic: Rcon Hackeri !!!!!! kako ih se rijesiti??????  (Read 5345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Rcon Hackeri !!!!!! kako ih se rijesiti??????
« on: April 30, 2012, 09:17:03 PM »
molio bi vas za pomoc u vezi glupe djece koja hackiraju rcone i banaju admine na nasem serveru........ kako da ih se rjesimo ? probao sam dosta toga ali ocito  uzalud;(  cak sam stavio i nekakvu mini skriptu koja mjenja u 5 min 4 rcon pw ...NISTA   .....MOLIM POMOCI ILI CU POPIZ****

*
Re: Rcon Hackeri !!!!!! kako ih se rijesiti??????
« Reply #1 on: April 30, 2012, 09:40:31 PM »
Kontaktirajte podršku na mail.
Banner 500x100

*
Banner 500x100

*
« Reply #3 on: April 30, 2012, 10:51:32 PM »
rcon nije moguce hakirati jer je on zapisan u bazu podataka od hr hostinga te je hardcoded..sto znaci da ga se ne moze procitati iz console
- za pocetak, ja bi oduzeo svima admine( na koji dan, tek tolko da vidis dal netko daje rcon password nekoj trecoj osobi ) i promjenio sifru od gpanela i ftp password, trebalo bi i provjeriti da li se na vasem racunalu nalazi neki keylogger ili trojanac..tj. trebalo bi pokusati ocistiti racunalo od virusa te provjeriti sve startup programe ( proguglati :) )
- u slucaju da koristite manu admin na serveru obavezno provjeriti da li admini imaju org cd key jer u slucaju da nemaju onda svatko moze doc do istog keya ( preko cod4 key generatora jer on ne generira keyeve vec random izbacuje neke, ali su uvijek isti bez obzira gdje se program pokrene )

*
« Reply #4 on: May 01, 2012, 12:44:06 AM »
Hmm trece osobe nema to nam sr je i događalo kad sam bio samo ja admin s rconom i par frendova kada provaljivali i iskljucivali srv preco rcona ( kill server ) a driver je pod novijim adminima i siguran u njega da nije crna ovca
a za cdkey sranja sam iskljucio admin panel posto koristili custom fake guid i da bude oronija upote kako koristiti to vidio na forumu ekipice koha to cini na srerveru

*
« Reply #5 on: May 01, 2012, 12:48:17 AM »
I tu mi sad driver resava stvari koje bi ja trebal posto sam nedostupan radi kvara pca
i mislim zatrazit novi ip poslje uplate srva

Btw admin si procitao poriluku s inboxa? hitno je posto vec dobio trece upozorenje za placanje pa da sutra posaljem banki zahtjev za uplatu.    btw2 poruka mi je samo kopirana iz poslanog maila ;)

A i te rcon hackeri ne ostavljaju trag u logovima postu su decki s podrske bili aktovirali naprednije pravljenje logova sa srva
« Last Edit: May 01, 2012, 01:01:51 AM by BeR0 »

*
« Reply #6 on: May 01, 2012, 09:43:08 AM »
pa koliko ja znam, jedini nacin da provalis u rcon je da imas ili bruteforce ( koji ce stalno pogađati rcon baziran na osnovu rijeci ) ili da imas nekoga tko ti javlja rcon ili da si poslao keylogger jednome od admina pa ga samo iscitavas ....

edit:
a bruteforce bi trebao ostaviti trag bad rcon

*
« Reply #7 on: May 01, 2012, 10:34:14 AM »
Key loger odpada jer ako je nekome cilj unistiti server sigurno bi napao email i face itd... ? ili sam u krivo??

*
« Reply #8 on: May 02, 2012, 01:23:20 AM »
iskljuci adminmod i problem rijesen, jer se radi o krađi guida.
Banner 500x100

*
« Reply #9 on: May 02, 2012, 04:57:18 AM »
Ma nisam imao manuadmni
Mod je imao svoju admnin skripru ali iskljucio je ja vec

*
« Reply #10 on: January 01, 2013, 11:20:44 PM »
Ja sam podigao manuadmin mod na svojem pc,jer preko vaseg manuadmina mogu krasti rcon pass preko log file,na koju foru neznam,ali od kako sam instalirao na svojem pc vise nemam problema!Vi to morate zastiti inace nema smisla paliti vas adminmod,negdje imate propust!

*
« Reply #11 on: January 01, 2013, 11:23:50 PM »
refreshas stare postove?