Author Topic: Pad servera i "franzuz"  (Read 3028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pad servera i "franzuz"
« on: July 13, 2012, 12:12:43 PM »
78.0.84.98:55477
78.0.84.98:55477

ip koji nie prekriven drugom ip, danas je ufacen kdo nas na serveru, usao je i bindo upravo ce se srusit server,
i stajao je u spectu, i server je zalgao kikao ljude i srusio se na kraju restartovao ....

Ovo bi vam mogla biti velika pomoc ....
posle sam vidio da su i kameni momci pali...
kad sam ga kiko iz specta , vratio se sa drugom ip adresom , sto sam primetio da korsti ip hider
91.121.16.86 je druga ip ... u roku min 2 ip ...

tako da vidite pa rjesite to

*
Re: Pad servera i "franzuz"
« Reply #1 on: July 13, 2012, 06:43:19 PM »
Postavljen je poseban uređaj za ddos napade koji analizira i prati sav promet tako da ce problem biti riješen.
Banner 500x100

*
« Reply #2 on: July 15, 2012, 03:24:43 PM »
Vidim da taj uredjaj strasno radi.Na serveru ping svima preko 100.Kazete problem ce biti rijesen,e pa draga gospodo ne znam da li lazete nas ili sebe.Jer iako je navodni uredjaj postavljen,serveri se i dalje opterecuju.Prvo je receno kako nam server imao ddos napad iz Francuske.Medjutim kako nas server tako i sve ostale rusi mulac od 16 godina,s naseg prostora.Kaze svrha mu je ili da spustite cijene ili da predjemo na Game Hr.

I sad mi vise nije jasno ko je tu lud.Da li taj mali koji ocito nema pametnijeg posla,Vi koji ga ne mozete sprijeciti ili Mi koji imamo server,koji nam sluzi za zabavu,koji placamo,a da nismo nikako zasticeni..

Vjerojatno ce ovaj post biti obrisan,osudjen kao losa reklama vase firme.Ovim putem vas nisam mislio popljuvat niti dovoditi u pitanje vasu strucnost,nego mi jednostavno nije jasno kako jedan klinjo moze biti "pametniji" od ljudi koji su zaduzeni i kojima je posao izmedju ostalog,rijesavati takve probleme.

LP-od Kamenih Momaka koji ne mogu igrat na svom serveru.

*
« Reply #3 on: July 15, 2012, 03:48:27 PM »
ako imate problema sa pingom kontaktirajte podršku na mail na forumu vam nitko nemože pomoći.
Banner 500x100

*
« Reply #4 on: July 16, 2012, 04:14:48 PM »
Server nam je cijeli dan ugasen,s obzirom da nam je covijek koji posjeduje gpanel i sve ostalo nedostupan jer je na godisnjem,mozete mi dati neki mail ili slicno od podrske da provjerim sto se dogadja.Hvala

*
« Reply #5 on: July 16, 2012, 07:25:28 PM »
Server nam je cijeli dan ugasen,s obzirom da nam je covijek koji posjeduje gpanel i sve ostalo nedostupan jer je na godisnjem,mozete mi dati neki mail ili slicno od podrske da provjerim sto se dogadja.Hvala

http://www.hrvatski-hosting.com/kontakt
Banner 500x100

*
« Reply #6 on: July 22, 2012, 06:40:41 PM »
da li postoji neki live suport?

*
« Reply #7 on: July 23, 2012, 01:59:55 AM »
AS16276 - AS for Ovh - France
Koliko se meni cini, to je dedicated masina sa brzinama preko 100 mbit/s. Takve IP-eve sam imao kad sam koristio torrent-boxove.