Author Topic: Zastita protiv XzShutdown crashera  (Read 9118 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Zastita protiv XzShutdown crashera
« on: May 07, 2012, 09:31:13 PM »
Svi koji su zainteresirani za zastitu mogu me dodati na skype marino.ivkovic i pitati sto ih zanima ;)

*
Re: Zastita protiv XzShutdown crashera
« Reply #1 on: May 07, 2012, 10:39:50 PM »
Svi koji su zainteresirani za zastitu mogu me dodati na skype marino.ivkovic i pitati sto ih zanima ;)

Možeš napraviti upute na forumu ujedno si automatski u nagradnoj igri ovisno koliko su upute korisne.
http://forum.hrvatski-hosting.com/index.php?topic=118.0
Banner 500x100

**
« Reply #2 on: May 08, 2012, 04:26:44 PM »
Znamo iskljucis mani admin plugini i ne radi XzShutdown crasher.

Nego sta je sa ostalim. Opet ima jedan cruser koji i dalje radi?

*
« Reply #3 on: May 08, 2012, 07:15:12 PM »
Nije ovaj puta do mani admina nego je bug u sourcemod

**
« Reply #4 on: May 08, 2012, 09:46:30 PM »
Nije ovaj puta do mani admina nego je bug u sourcemod

Problem i na SourceMod-u v 1.4.2 ????

Mozes staviti SourceMod v 1.4.2 i na stari engine.

Kad razmislim kad bi bio problem u SourceMod-u v 1.4.2 onda bi i Steam serveri padali LOL?

Tesko da je problem u sourcemod-u mozda u nekom pluginu od sourcemod-a.

**
« Reply #5 on: May 09, 2012, 03:58:34 PM »
ko oce nek me doda pa mu sve kazem jos cu stavit na hosting

**
« Reply #6 on: May 09, 2012, 04:17:19 PM »

sinek to nije istina da to iskljucis jer sve ide preko sourcemoda ;) a protiv tog crashera ima jedna zastita koja ce kostat

**
« Reply #7 on: May 09, 2012, 07:05:42 PM »

sinek to nije istina da to iskljucis jer sve ide preko sourcemoda ;) a protiv tog crashera ima jedna zastita koja ce kostat

Sinek taj crasher ne radi na mom serveru niti je ikad radio, a sta ti naplacujes ja neznam.

Mozda je do hostinga (zato sto mi server sad nije na hrvatskom hostingu), ali je stari engine i davao sam ja ip ovim sto su crushali hv nikitu i ostale servere i nikad nisu mogli crashati moj.

Ti pricas tu da imas zastitu koja ce kostati, daj nemoj glumiti facu molim te.

Ja sam sredjivao 10 servera sto su ljudi uzimali od hrvatskog hostinga nikad nisam imao ovoliko problema koliko ovi imaju.

Nemoj da ti navodim koje sam sve servere sredjivao pro.gam!ng, stars, retired, team 4ever..... ajde pitaj nekoga jesu li ovi serveri padali svakih pet minuta.

Tebe sine kao da sam nekad imao na skype-u to marino.ivkovic mi je nesto poznato mozda sam i tebi nekad sredjivao server?
« Last Edit: May 09, 2012, 07:15:46 PM by retstar »

*
« Reply #8 on: May 09, 2012, 09:37:20 PM »
Ti serveri su bili do prije godinu dana onda nisu toliko bili razvijeni hakovi . !

**
« Reply #9 on: May 09, 2012, 10:18:46 PM »
Ti serveri su bili do prije godinu dana onda nisu toliko bili razvijeni hakovi . !

Cekaj jeli i sad neki poseban problem?

1. Iskljucis Mani Admin Plugin i Mattie's EventScripts.
2. Skines sourcemod 1.4.2 za css v34. http://dl.sourcetm.com/gameservers/addons/sourcemod-1.4.2-linux-for-css-v34.zip
3. Skines i stavis KAC v1.2.2.4 za css v34. http://www.sendspace.com/file/zoh02f

Problem rijesen.

Neko sad treba da naplacuje za ovo? Ovo ce kostati?
« Last Edit: May 09, 2012, 11:03:13 PM by retstar »

*
« Reply #10 on: May 09, 2012, 11:10:53 PM »
Kingen vidim da ruski serveri imaju , ja ga vec imam na svome i pokusam kres i on se kresa , a kada na ruskima isto pokusam kres srw se ne kresa ?

*
« Reply #11 on: May 10, 2012, 12:55:44 AM »
Kingen vidim da ruski serveri imaju , ja ga vec imam na svome i pokusam kres i on se kresa , a kada na ruskima isto pokusam kres srw se ne kresa ?

Koji ti je ip servera?
Banner 500x100

**
« Reply #12 on: May 10, 2012, 08:28:00 AM »

Jesi li ti sigurno iskljucio  Mani Admin Plugin i Mattie's EventScripts?

Znas sta jos moze biti na serverima hrvastko hostinga VAC je iskljucen radi onoga client timed out a na ovom hostu gdje sam ja radi i na ruskim.

Ajde stavi secure na 1 pa pokusaj ga crash. Pa nam javi sta se desilo.
« Last Edit: May 10, 2012, 08:33:50 AM by retstar »

**
« Reply #13 on: May 10, 2012, 08:32:35 AM »

Koji ti je ip servera?

http://www.game-monitor.com/search.php?vars=version=1.0.0.34&location=RU to su ruski v34.

Moze se na game monitoru pregledati Server Variables kao na hlsw pa mozda nesto vidite sto vasi serveri nemaju.
« Last Edit: May 10, 2012, 08:34:13 AM by retstar »

« Reply #14 on: May 10, 2012, 11:29:49 AM »
Uf koja problematika, za eventscript i mani admin se zna od davnih dana da se lagano ruši server ;)
što se tiće starog sourcemod-a, neznam di dobivate podršku za to, ali vjerujem da je 99% nema, i još pogotovo novi plugin koji bi štitio od rušenja servera gdje je bug u sourcemod-u.
A za ruse svi znamo, nije ni čudno zašto im se nemogu rušiti serveri.
Tu neke ucijene za plačanje anti-hacka, sve se to može fino naći na netu, samo treba imati mozak a ne google .
Problem kod hrvata je to što žele sve na lagani način dobiti, staviš mani admin za 5 minuta, također i sourcemod, ali za sourcemod trebaš uređivati 2-3 sata da dobiješ sve postavke ili po mogučnosti više postavaka ko u mani admin.
Mani admin i eventscripts, nikad nisam imao na serveru, potom što sam sam sebi uređivao sve preko sourcemod-a.
Ali mene zanima zašto okrivljivati hosting da je kriv što vam ruše server ?. to je vaš problem, oni su vam dali server, vi bi se trebali brinuti o njemu.

I was born intelligent, education ruined me.

**
« Reply #15 on: May 10, 2012, 12:17:21 PM »
Uf koja problematika, za eventscript i mani admin se zna od davnih dana da se lagano ruši server ;)
što se tiće starog sourcemod-a, neznam di dobivate podršku za to, ali vjerujem da je 99% nema, i još pogotovo novi plugin koji bi štitio od rušenja servera gdje je bug u sourcemod-u.
A za ruse svi znamo, nije ni čudno zašto im se nemogu rušiti serveri.
Tu neke ucijene za plačanje anti-hacka, sve se to može fino naći na netu, samo treba imati mozak a ne google .
Problem kod hrvata je to što žele sve na lagani način dobiti, staviš mani admin za 5 minuta, također i sourcemod, ali za sourcemod trebaš uređivati 2-3 sata da dobiješ sve postavke ili po mogučnosti više postavaka ko u mani admin.
Mani admin i eventscripts, nikad nisam imao na serveru, potom što sam sam sebi uređivao sve preko sourcemod-a.
Ali mene zanima zašto okrivljivati hosting da je kriv što vam ruše server ?. to je vaš problem, oni su vam dali server, vi bi se trebali brinuti o njemu.

Pa ja sam to za Mani Admin Plugin i Mattie's EventScripts govorio prije pola godine kada sam prestao da ga koristim.
Koliko ima servera i na steam-u bez mani-a, a za steam kao jos uvjek se radi na njemu.
Sve sto sam imao na mani admin i eventscript i mnogo vise imam na sourcemod, nisam nikad ni pomislio da se vratim na mani admin...
Koliko toliko postoji podrska za sourcemod, imamo mi novu verziju 1.4.2. prepravljenu od strene rusa za v34 dao sam link gore i naravno radi ta ispravka za sourcemod.
Samo sto neki jos uvjek mjesaju ove dvije verzije ovo nije official 1.4.2 sourcemod nego specijalno prepravljena za v34 znaci nemozes ga samo skinuti sa sourcemod.net nije to isto.
I ovaj plugin KAC v1.2.2.4 je isto tako prepravljan od strane rusa za css v34.
Evo sad sam pregledao 9 servera css v34 hrvatskog hostinga na hlsw i svi jos uvjek imaju mani admin plugin i eventscript.
Ja neznam sta hoce ovi na forumu? Sta trubimo bezveze ovde.
Hocete da imate siguran server sa open source pluginovima koji su izgubili podrsku prije dvije godine?

*
« Reply #16 on: May 10, 2012, 01:01:04 PM »
PRobo sam i dalje se kresa stavio sam : InSecure 0 , no i dalje je kres probo sam i bez mani admin i sa i dalje se kresa , da posaljem hrv hostingu hack pa da proba napraviti secure ? nije ovaj xz

**
« Reply #17 on: May 10, 2012, 01:28:59 PM »
PRobo sam i dalje se kresa stavio sam : InSecure 0 , no i dalje je kres probo sam i bez mani admin i sa i dalje se kresa , da posaljem hrv hostingu hack pa da proba napraviti secure ? nije ovaj xz

Ajde posalji mi link na PM da vidim dali radi na mom serveru.

*
« Reply #18 on: May 10, 2012, 03:01:10 PM »
Ako imate neki crash program koji radi pošaljite pa cemo pokušati napraviti anticrash na osnovi njega.
Banner 500x100

**
« Reply #19 on: May 10, 2012, 04:39:11 PM »
Ako imate neki crash program koji radi pošaljite pa cemo pokušati napraviti anticrash na osnovi njega.

ovaj zadnji crash uploda plugin u addons folder koji rusi server. treba
staviti r-r-r na addons folder.
ako hosting nekako moze spreciti uplodanje bilo cega na server bilo bi najbolje.
ps: sv_allowupload 0 ne sprecava ovo.
« Last Edit: May 10, 2012, 04:41:24 PM by retstar »

*
« Reply #20 on: May 10, 2012, 06:11:57 PM »
Vec je zabranjen upload u addons direktorij, kod starta servera se zabrani automatski odnosno  r-- r-- r-- dopuštenja.
Banner 500x100

**
« Reply #21 on: May 10, 2012, 06:36:46 PM »
Vec je zabranjen upload u addons direktorij, kod starta servera se zabrani automatski odnosno  r-- r-- r-- dopuštenja.

Evo prosledio sam link preko PM.

*
« Reply #22 on: May 10, 2012, 07:26:02 PM »
Rusi su to nekako brokilali preko kaca