Author Topic: High jump na cod 2  (Read 12316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
High jump na cod 2
« on: May 09, 2012, 03:25:42 PM »
Da li možda netko znade naredbu za rcon za big jump pliizzzzz ako netko znade i kako da maknem ono kad skoćim na neku zgradu jednostavno me ubije.Hvala!

**
Re: High jump na cod 2
« Reply #1 on: May 10, 2012, 09:19:27 AM »
za big jump: /rcon g_gravity 300 , ti mozes stavit kolko oces (sto manje to vise skace...)
da te nekilla prvo moras inst. pam mode i onda u konzolu: /rcon pam_mode pub ili /rcon pam_mode cb

Ako imate problema sa CoD2 javite mozda vam mogu pomoci...

**
« Reply #2 on: May 13, 2012, 05:09:55 PM »
Ovo gore što si napisao za gravitaciju za to sam znao ali baš za jump to nigdje ne mogu nać a kad upišem to za gravitaciju i kad skoćim blizu zgrade na većoj visini samo me ubije šta da napravim da to maknem

**
« Reply #3 on: May 30, 2012, 09:13:55 PM »
e ovako kako da napravim server na kojem nema prašine i kad instaliram pam mod gdje da uplodam ostale modove kao npr.sprint u onu mapu main ili gdje??? Hvala

*
« Reply #4 on: June 10, 2013, 04:54:13 PM »
Da li možda netko znade naredbu za rcon za big jump pliizzzzz ako netko znade i kako da maknem ono kad skoćim na neku zgradu jednostavno me ubije.Hvala!

BIG JUMP mod... to ti je u samom codu..
1. Moras stavit devmap (npr.: \rcon devmap mp_toujane)
2. Onda da pokrenes, ukucaj ove komande:
                                              - \rcon jump_height 128                      (MAX= 128, DEFAULT= 39, dakle od 0 - 128)
                                              - \rcon jump_slowdownenable 0           (nije vazno, ali ima funkciju kada padnes na zamlju iz skoka da te neuspori)