Author Topic: Problem u vezi score limit-a na TDM  (Read 4319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Problem u vezi score limit-a na TDM
« on: September 06, 2011, 05:33:45 PM »
Pozdrav!

Prvi puta smo kupili server za cod2 i prvi puta upravljamo njime putem rcon-a. Sve nam prihvaća osim score limit-a na tdm.. koliko god da stavimo on uvijek stavi 0. time limit ide normalno, al score limit nikako..

Dali možda nešto krivo radimo pa da nas malo uputite...

Unaprijed hvala!!

**
Re: Problem u vezi score limit-a na TDM
« Reply #1 on: September 07, 2011, 06:16:57 PM »
evo ovako , Imate na vašem mailu link za admin panel ( kliknite ) tamo ce vas tražiti vaš mail i pw a to isto imate na mailu. Eh dalje kada se logirate kliknite na call of duty 2 onda on tu vama otvori nešto o serveru podatka ko je na seerveru i ostalo. Ali to vama netreba nego odete gore na opcije (OPTIONS ) tamo nađete opciju EDIT CFG  to otvorite i sada tu sve mjenjate po želji od imena servera do postavki za tdm , sd , dm i ostalo...... nakon što sve napravite morate to spremiti i restartati server.NAKON UREĐIVANJA CFG-a SERVERA MORATE TO SPREMITI I RESTARTATI SERVER.  Samo čitajte i sve će biti jasno , ako još trebate nešto SAMO SE OBRATITE
« Last Edit: September 07, 2011, 06:19:14 PM by royal230v »
Doživljaj igre može biti drugačiji ako se igra online!!!

*
« Reply #2 on: September 08, 2011, 03:50:42 PM »
Poštovani

nisam dobio nikakav mail od vas, nema ga ni u spam-u..

Pozdrav!

**
« Reply #3 on: September 08, 2011, 06:37:45 PM »
Odite na mail preko kojeg ste naručuli server , i  tamo na pročitane mailove sigurno ste dobili mail od Studio4Host , Ultimate game panel ..... itd , morate imati tu šifru preko koje se ulazi u gp
Doživljaj igre može biti drugačiji ako se igra online!!!

*
« Reply #4 on: September 08, 2011, 09:46:46 PM »
Poštovani

nisam dobio nikakav mail od vas, nema ga ni u spam-u..

Pozdrav!

ili kontaktirajte podršku na mail:
http://www.hrvatski-hosting.com/kontakt.php
Banner 500x100

*
« Reply #5 on: November 01, 2011, 05:28:29 PM »
Da ne otvaram novu temu...Iste probleme imam i imao sam ih i prosli put kada sam kupovao server kod vas...da li postoji neko ''bolje'' rjesenje osim toga cackanja po cfg-u jer i kada ja to u cfg-u sve nastimam kako ste napisali opet ne radi dok vrijeme odbrojava sasvim normalno

**
« Reply #6 on: November 06, 2011, 03:03:17 PM »
Neznam nisam imao takvih slucajeva, ali probajte instalirati pam mod, staviti ga na PUB i promjeniti gametype na TDM. I nista drugo ne dirati, pam mod bi trebao sam prilagoditi sve za pub....

Ako imate problema sa CoD2 javite mozda vam mogu pomoci...

*
« Reply #7 on: January 22, 2012, 03:53:04 PM »
Poz kako stavit na TDM...