Author Topic: Server HACKAN  (Read 1908 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Server HACKAN
« on: October 13, 2011, 01:13:55 PM »
Nas server je hackan by annonymous hackers. Imamo servsecurity i sve.zblock kada instaliram kaze server enforcing consistency: game_sounds_manifest.txt nesto neznam sta. Neki predlazu da mani admin plugin izbrisem. Pitam se da li sve sto ima veze sa mani admin izbrisem ili samo neki fajl. Znaci sve foldere mani_admin_plugin ili ?

*
Re: Server HACKAN
« Reply #1 on: October 13, 2011, 01:21:01 PM »
Nas server je hackan by annonymous hackers. Imamo servsecurity i sve.zblock kada instaliram kaze server enforcing consistency: game_sounds_manifest.txt nesto neznam sta. Neki predlazu da mani admin plugin izbrisem. Pitam se da li sve sto ima veze sa mani admin izbrisem ili samo neki fajl. Znaci sve foldere mani_admin_plugin ili ?

Samo isključite mod.

Mani Admin Plug-in
U direktoriju cstrike/addons promjenite naziv datoteke "mani_admin_plugin.vdf"
Promjenite samo nastavak datoteke .vdf u npr. mani_admin_plugin.vd

Za ponovno uključivanje addonsa koristite isti postupak , samo promjenite ekstenziju datoteke iz .vd u .vdf
Banner 500x100

*
« Reply #2 on: October 13, 2011, 02:02:27 PM »
Zanima me i gdje mogu naci securitije za server a da idu u SM. Nema na sourcemod stranici

Pise mi nekad na servereu na sredini Server Hacked by unknown hackers, i kad skacem ubrza se, vise skoci unapred. Kako da to popravim
« Last Edit: October 13, 2011, 02:09:00 PM by TheAnis »

« Reply #3 on: October 13, 2011, 08:11:37 PM »
pogledaj u server.cfg dali ti je sv_gravity 800 ako nije onda je stavi tako, ali oni ti pređu zaštitu servera preko manija, isključi mani

I was born intelligent, education ruined me.