Author Topic: Otvaranje novog servera!!!! HELP....  (Read 3140 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Otvaranje novog servera!!!! HELP....
« on: August 21, 2011, 02:22:15 PM »
Pozdrav zovem se Joka...dolazim iz Vinkovaca 22 mi je godine nisam neki pro igrac countera.....counter sam igrao 1 put u igraonici prije 10-11g i instal sam ga prije par mj.  dosta sam naucio bio sam u zadnje vrijeme i admin na par servera ali mi je dosta djecurlije i njihovih cheatova i tih mikika.....psuju admini negaguju stekaju admini nekaznjavaju....uzasno me zivciraju.....imam drustvo koji smo dobri prijatelji od malih nogu i prije smo igrali counter....zanimljivo nam je i sad zbog ceg ovo objavljujem  HOCU AKO JE NEKO ZAINTERESIRAN I IMA VOLJE DA MI POMOGNE DA OTVORIM SERVER NA KOJEM NECE BIT CAMP ZONE NECE BIT ONIH SRANJA "HEAD SHOT" FRIENDLY FIRE "ON"......GDJE CE PISAT ("ADMIN" KICK GUNNER).....GDJE SE NECE KUPOVATI ADMINI NI DJELITI AKO TREBA IGRAT CEMO NAS 10......3 MJESECA SNOW ILI 2X2 ALI DOCI CE POLAKO IGRACI KAD VIDE DA DRZE MOMCI OZBILJNI I KOJI VOLE TO....DA MI POMOGNE UPUTI STA JE NAJBOLJE UGL DA SVE NASTELUJE PLATIT CU AKO TREBA..................................http://www.facebook.com/profile.php?id=1214018125  OVO JE MOJ FACEBOOK PROFIL AJ MOMCI JAVITE SE HOCU DA IGRAM CS SA SVOIM KOLEGAMA NA NASEM SERVERU BEZ ONE  ISKVARENE DJECURLIJE SA CHEATOVIMA.....
« Last Edit: August 21, 2011, 02:35:10 PM by admin »

Re: Otvaranje novog servera!!!! HELP....
« Reply #1 on: August 21, 2011, 07:45:00 PM »
taj opis servera koji si naveo to je priblizno server kakav dobijete kad ga narucite od nekog hostinga.. znaci bez onih dodatnih zvukova i gluposti koje i meni idu na zivce...
takoder to sto si dole napisao, ako treba 3 mjeseca ce igrat vas 10, tako je moj server zapoceo.. dosta dugo smo igrali male mape al to je bila strasno dobra ekipa nije se znalo ko je bolji od koga.. nekoliko stranaca i ostalo steam playeri iz hrvatske.. na taj nacin je nama trebalo 6,7 mjeseci da napunimo server, al eto isplatio se.. nedavno smo bili 2. u Hrvatskoj al smo morali mjenjat ip pa sad idemo ispocetka.
Znaci, ako zelis ja cu ti dat ip svog servera, tu nema dodatnih zvukova, nema glupih admina kojima svaka rijec ide na amx_tsay (velika slova) i slicnoh stvari.
Dosta ozbiljna ekipa igra, pozeljno je da imas steam ;)
Ako ne zelis na moj server, ja ti mogu pomoc na pocetku sa tvojim serverom oko nekih osnovnih stvari koje ti mogu sredit samo da se moze igrat na serveru pa se ti trudi dalje..

**
Re: Otvaranje novog servera!!!! HELP....
« Reply #2 on: March 15, 2012, 04:48:42 PM »
posalji mi pm pa ti dam dzaba instrukcije ;) ovo sta je ante napisao, to je kod vecine servera (mislim na pametniju ekipu) tako se pocinje, ista stvar kao i kod mene.. ukoliko zelis brzo dignit rank bostuj server, evo kako : http://feelgamingzone.com/2012/01/kako-boostovati-server/ samo pazi da nije hostovan kod gsp.ba i da je dodan na gametracker.rs jer neces moc bostovati, takodjer i na gametracker.com za rankovanje.. za hrv ti je oko 6 kn, ime servera i ip ti se pojavi ovdje http://www.gametracker.rs/index.php?page=servers_boosted takodjer i u cs-u (find servers "internet") to ljudi vide i dodju ti na server, napuni se kroz 10min vjerujem da si cuo :D
« Last Edit: March 15, 2012, 04:50:21 PM by feel gaming »