Author Topic: Promjena Gamemoda  (Read 7475 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
Promjena Gamemoda
« on: August 30, 2010, 10:09:11 PM »
Korištenje jednog moda

Za promjenu gamemoda morate izbrisati trenutni gamemod iz main direktorija te uplodati novi mod u main direktorij i restartati server.

PAM Modovi:
Public:                  /rcon pam_mode pub
ClanBase (WAR):  /rcon pam_mode cb   
ClanBase (2x2):    /rcon pam_mode cb_2v2

Korištenje više Modova

Modove Uplodate preko FTP-a u mods  direktorij (napravite mods direktorij)

Za pokretanje gamemoda trebate dodati u game panelu pod "Edit Settings" upisati ime direktorija u kojem se nalazi vas Mod
-primjer:
Code: [Select]
mods/epam102
Nakon sto ste dodali mod restartajte server! (Provjerite dali ste uplodali datoteke/fajlove u direktorij od moda).

Neispravno: /mods/epam102
Pravilno: mods/epam102

« Last Edit: March 02, 2012, 10:18:00 AM by admin »
Banner 500x100

**
Re: Promjena Gamemoda
« Reply #1 on: January 04, 2012, 03:37:29 AM »
Trebo bi pomoc...napravio sam sve kak ste napisali,upload-do sam mod u "mods direktoriji" i upload-do na redirect te na kraju restaro server.Spojio sam se na server i mod je radio al je problem u tome kaj je brzina upload-a bila najvise do nekih 30kb.Za brzi download je postavljeno na"cfg"!!

Mala primjedba:Upute za postavljanje modova na server ste trebali malo detaljnije objasnit.

*
« Reply #2 on: January 04, 2012, 07:48:09 AM »
Banner 500x100

**
« Reply #3 on: January 04, 2012, 04:05:52 PM »
Da namjestio je tak kak treba biti.Kaj se tice "mapa" upload je velik to je dobro ali kod modova je spor??

*
« Reply #4 on: January 05, 2012, 12:47:23 AM »
upload brzina nije ograničena sa naše strane, server ima 1000Mbit vezu ali vaš brzina je spora za upload.
Banner 500x100

**
« Reply #5 on: January 05, 2012, 01:01:51 AM »
to znam da vasa brzina nije ogranicena,brzina mog neta je 8mb....upload-do sam mod od 1mb i nekaj sitno znaci da bi to trebo skinut u roku od 3 do 4 sekudne.Dali taj novi direktorij za modove trebam napravit u "webFTP" odmah na pocetku ili moram u main direktoriju i dali onda jos trebam namjestit kakve postavke dodatno u "   config_mp_server.cfg" direktoriju za modove?

*
« Reply #6 on: January 05, 2012, 02:01:22 AM »
ako je mod samo jedan fajl onda se uploda u main direktorij i potpuno sve isto se uploda i na redirekt.
Banner 500x100

**
« Reply #7 on: January 05, 2012, 03:34:09 AM »
Evo uspio sam....ja sam radio krivu stvar,nisam bas najbolje skuzio upute.Evo napisat cu za druge malo detaljniji postupak :).Znaci kaj se tice tih modova:

1.Kliknete na "WebFTP"
2.Napravite novi direktorij (mapu) pod nazivom "mods".
3.Udete u taj direktorij i napravite jos jedan direktorij (mapu).Ime dog direktorija mozete staviti kako hocete,znaci: "imemods".
4.Upload-date modove u taj direktorij "imemods".
5.Kliknete na "Edit settings" i pod rubriku "Mod" upisete: mods/imemods
6.Kliknete na "Server info" i restartate server.
7.Sad te modove trebate upload-ti na fast download.Na "Server info" imate "Redirect Box" tamo kliknete na "Call Of Duty Redirect"
8.Na redirectu nadite mapu mod nazivom "mods",kliknete na mods mapu te tamo napravite svoju novu mapu istog imena kakvog ste stavili direktorij "imemods".Udete u tu svoju mapu i tamo upload-ate modove koje ste upload-ali u direktorij "imemods".(modove koje upload-ate moju biti istog imena).
9.Spojite se na server i vidite dali ce vam se modovi brze download-ti. :)

-ako ce te imati kakvih pitanja mozete me dodati na xf:darijovanjek
-nadam se da admin nece ovo brisati  ;)