Author Topic: problemi  (Read 2495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
problemi
« on: March 15, 2011, 08:31:35 PM »
Sto se događa , svi serveri se skoro ruše ovi preko lokacije  njemačka , ili stalno sve laga pa izbacije client timed out????
kak da se to srdei???

Re: problemi
« Reply #1 on: March 15, 2011, 08:58:34 PM »
nije problem do servera kolko ja znam, nego vec do krakiranih servera ;), nesto nestima pa te izbaci, takoder moze biti i do tebe. isprobaj otici na neki steam server pa onda na non steam tj krakiran, pa ce ti se to dogoditi, meni se rijetko kad to dogodi.

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #2 on: March 15, 2011, 10:38:25 PM »
Sto se događa , svi serveri se skoro ruše ovi preko lokacije  njemačka , ili stalno sve laga pa izbacije client timed out????
kak da se to srdei???

Svi se serveri ruše obavjest se nalazi u Game Panelu.

VALVE - Prekidi na serverima
Dobili smo informacije da postoji globalni problem u svijetu sa Counter Strike serverima pa se događaju povremeni prekidi.
Problem treba riješiti Valve.
Banner 500x100

**
« Reply #3 on: March 18, 2011, 03:17:53 PM »
kak da se to srdei???

Svi se serveri ruše obavjest se nalazi u Game Panelu.

VALVE - Prekidi na serverima
Dobili smo informacije da postoji globalni problem u svijetu sa Counter Strike serverima pa se događaju povremeni prekidi.
Problem treba riješiti Valve.

Ne znam kakve veze moze imati Valve sa non steam serverima hm.....

Zdrav razum mi govori da Valve nebi trebao podrzavati crack-ovane servere ali eto cudni su putevi boziji hahaha.

Ako hosting kaze da je do Valve mozda i jeste ipak su oni strucnjaci...

Ali se stvarno nesto cudno desava sa svim non steam (crack-ovanim) serverima:

http://www.gametracker.com/search/css/?query=nosteam

Dobri su ovi tipovi iz Valve oni ce nama resiti probleme na crack-ovanim serverima stvarno smjesno hahaha.
« Last Edit: March 18, 2011, 03:19:49 PM by retstar »

« Reply #4 on: March 18, 2011, 05:20:59 PM »
to nisu svi nosteam serveri, ima barem jos 3 puta vise od toga, a ove sto gledas sto je 0/0, najvjerovatnije su ti serveri bili "kucni" a  ne hostani, potom sto ljudi iz drugih drzava hostaju kod kuce zbog 2 razloga. 1.) imaju static ip-sto se kod nas placa 500kn/mj, 2.) imaju upload speed po 5-10mbps , pa iskoriste, a sto se tice ovog problema bit ce rijeseno kao i svi drugi.
« Last Edit: March 18, 2011, 05:25:22 PM by matacro »

I was born intelligent, education ruined me.

*
« Reply #5 on: March 18, 2011, 10:03:52 PM »
Dobri su ovi tipovi iz Valve oni ce nama resiti probleme na crack-ovanim serverima stvarno smjesno hahaha.

Problem se odnosi na steam i nonsteam server, a veci je kod steam servera jer je vezan za VAC od Valve-a.
Banner 500x100