Author Topic: nece load cb.cfg  (Read 3341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
nece load cb.cfg
« on: February 01, 2011, 03:13:54 PM »
Pls help!!!
Jucer kupili server i sad sam uplodao cb.cfg u pb mapu na serveru. Kada probam preko konzole ili rcon toola loadat cb.cfg kaze mi da nije pronasao taj fajl. Sad skinio sam pam 102. Sto se tice cp tamo mi je namjesten pam mod i server.cfg. Da li moram mod promikenit mjesto pam u pam102???
I ovaj server.cfg sto mi je pokrenut valjda dal mogu spojit kako sa cb.cfg. Pls help fassssst

*
Re: nece load cb.cfg
« Reply #1 on: February 01, 2011, 05:47:15 PM »
Molimo da detaljnije objasnite
Banner 500x100

**
« Reply #2 on: February 01, 2011, 07:10:50 PM »
Uglavnom ima " CB.cfg " i u njemo su vecinom postavke za server i cvarovi npr. da se ne moze imat vise od 250 fps,picmic detalji su ograniceni i slicno. Ima toga dosta u configu. Taj cfg je za cb ligu i pokrece se tako da se uploda u pb folder servera. Komanda za usnimavanje odnosno stavljanje tog configa u rad je pb_sv_load CB.cfg
E sad kad se ta komanda upise meni javi server da punk baster ne moze pronac taj cfg! Config je uredno uplodan na server preko file zile
P. S. server je dobar. Do sada sam bio omnigenus kupac i presao sam vamo i super je
Best regards!!
Edit;
Ip 78.46.21.212 Port: 28937
Server je streman na gv i ggc-stream
Ja ne kazem da server nesto mozda kenja,bas je vjerovatno konta i ja nesto krivo radim. Znas vise o tome pa mi mozda mozes pomoc!!!
« Last Edit: February 01, 2011, 07:18:33 PM by zero »

**
« Reply #3 on: February 02, 2011, 07:22:47 PM »
Rijeseno!!!

Moze lock!!!