Author Topic: KAKO DODATI ADMINA PO PASSWORDU DIREKTNO U SKRIPTU - MANI ADMIN PLUGIN  (Read 2215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Skripta koja Vam  je potrebna zove se clients.txt
Download: na dnu stranice

Da biste dodali admina na skriptu morate između navodnika točno ali točno upisati:

"name"                  "upisi točan točan točan nick iz igre"   (između navodnika)
"password"          "upisi password -poželjna slova i brojke"  (između navodnika)
"nick"                     "upisi točan točan točan nick iz igre"   (između navodnika)

Nakon toga skriptu clients.txt uplouajte putem FTP klijenta na server u folder /cstrike/cfg/mani_admin_plugin te nakon toga pokrenite server. Ako na serveru imate Servsecurity i Rcon Lock zaštitu obavezno morate ugasiti server kada dodajete admine u skriptu. Iz razloga sigurnosti necete moci ubacivati admine iz igre, već ugasite server i onda mjenjajte, dodajte direktno u skriptu (Otključajte datoteku za pisanje preko FTP-a. Dopuštenja datotekepostavite 644 ili -rw-r--r--).

Sada cu objasniti kako na svom kompu bindati tipku za admina

Na svom kompu nadjite instalaciju CS Source i dodjite do skripte config.cfg. Kod mene je to C:\Program Files\VALVe\Counter-Strike Source\cstrike\cfg i tu mi se nalazi config.cfg file. Zadnje dvije linije na dnu skripte uredite ovako:

name "upiši nick iz igre ali tocan tocan tocan, najbolje je copy-paste, izmedju ovih navodnika"
setinfo _password markocvarko (ovo markocvarko je primjer), vi tu upisujete neki svoj pass koji mora biti isto tako upisan i na serveru u clients.cfg fileu kako sam gore objasnio.

Također negdje u skripti gdje vidite da piše bind "F10" "quit prompt", ispod toga ubacite liniju točno ovako

bind "F12" "admin"

- Kada ste to napravili pospremite te naredbe pa nakon toga kliknite desnom tipkom miša na taj file pa na dnu zakvačite "Read-only" pa OK. Na ovaj ste način osigurali da vam se admin pasword ne obriše iz skripte, jer kad se god upali ponovo Canter, password nestane pa ga treba stalno ponovo upisivati.

Nakon toga sve pozatvarajte i udjite u igru, pritiskom na tipku F12 treba se otvoriti admin panel.

Ukoliko se password izmjeni na serveru, onda treba svakako izmijeniti password i u config.cfg da bi sve dalje radilo kako treba.
« Last Edit: January 28, 2011, 09:54:34 PM by admin »