Author Topic: dileriii09 zahtjev za sponzorstvo :)  (Read 8779 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

*
dileriii09 zahtjev za sponzorstvo :)
« on: September 09, 2010, 08:24:27 PM »
                                                         DILERIII09 TEAM
                                                    website:www.dileriii.tk
   Pozdrav HR-HOSTINGU !
Znaci ovako , kao klan dileriii postojimo od 09' godine.Osnivac klana je irFANN sa jos jednim clanom : divx-om.CB smo poceli prije par mjeseci.Imali smo oko 1400+ bodova na cb 5v5 ladderu , ali smo postali neaktivni, stoga smo sad napravili novi clan i krecemo u nove cb avanture.Nadamo se probijanju granice od top 100 i uspjesno igranje.
Razlog zasto mislimo da nas trebate sponzorirat:
Vec smo dobili od vas 1 private server u natjecaju 50 besplatnih servera i uocili smo da su vasi serveri odlicni sa najmanjim mogucim laggom i pingom ( 30-50 ).Promovirali bi vas na nasem webu u clan tagu , na cb matchevima , lanovima koje posjecujemo kao gledatelji ili igraci sa svojim clan majicama.Stavili bi vas i pod nas walpaper kao sponzore i u svim online cupovima bi vas promovirali.Znaci ono sto bi mi od vas zatrazili je jedan private server od 10-12 slotova , org , kako bi mogli igrati cb na tom serveru.
Postovanje od dAR- team manager-a!

*
Re: dileriii09 zahtjev za sponzorstvo :)
« Reply #1 on: September 10, 2010, 06:21:56 PM »
hhaha nebi se mjesao ali lazete da ste imali 1400 pts jer sam ja znao sve clanove hr 1400 pts+ niste tada ni igrali cb nemoj lagati irfan...

*
« Reply #2 on: September 10, 2010, 07:22:25 PM »
Vidi mdraks, da ti ja objasnim neke stvari:
1. netrebas da se mijesas ako nemas pojma...
2. ti nekom nesto reci, prvo nauci da igras bez haxa, znaci posteno pa se onda javi...
3. ti njima nikad neces moci pruziti reklamu kao mi
4. svi dobro znaju tvoj klan, tvoju igru, haxere itd...

Bolje je da sutis, nemisli da ces dobiti sponzora tako sto ces nesto nalagati na druge prijave, bilo kako bilo nemoj se sikirati, samo polako nemoj biti nervozan ;)

**
« Reply #3 on: September 10, 2010, 09:12:27 PM »
nema topic bez mdraksovog replyja....momak je zaludjen sa cod2

*
« Reply #4 on: September 10, 2010, 09:51:19 PM »
Ma misli ako ce nesto slagati i nalagati da ce nes dobiti, a low igra kicka ga gamehook ;) ;); )

*
« Reply #5 on: September 11, 2010, 09:50:55 AM »
gle irfan nema se tu sta pricat ^^ svi znaju da je DILERIII low clan koji je izgubio od unreala na  uac2 on
i svi znaju da je onda IRFAN veliki i njegov low clan DIleriii haxao unrealu web jer su ljubomorni <3 mwa ... vidi se da su djeca nemogu primit poraz... alpacino dobar imas clan s' 2010 dobijo bi dillere s ljevom nogom a unreal bi ih dobio sa ljevim prstom... stoga irfan nemoj lagat kakav gamehook? mislis onaj fejk ?? kak mozes dokazat da nije bio fejk ?!?!?? nikako eto vidis.... HAHAHAH :D
« Last Edit: September 14, 2010, 02:19:27 PM by admin »

*
« Reply #6 on: September 11, 2010, 09:57:56 AM »
Vidim da neodustajes, kao 1 ovo nije irfan, ja sam t.h.viRus , kao drugo reci zasto smo izgubili od vas, igrali smo vas kup, lik nije smjeo da dodje na uac a bio je privi na nasoj mapi imao je 9-0, kada smo ga pitali zasto nije htjeo doci na uac rekao je da mu se nda, haha, nije tesko ugasiti uac i naci i skinuti bufalao, haha, volim te mdraks, i nisam hrvat ni bosanac nego srbin.... U nasem klanu ima i hrvata i srbina i muslimana, i svega po malo, niko na to gleda slozna smo ekipa...E sad hr hosting ako ne da nama sponzorstvo nemoj da mislis da nisu dali jer nismo svi hrvati, nisu oni djeca da se igraju sa time, njima treba reklama, netreba b*** poput tebe....

Kao drugo web ti je jako dobar ako se moze haxati ;) Kao prvo molis mene da ti napravim web, kao drugo molis me da ti haxam xfire, dalje necu ni da nabjaraj, s2010 nas je dobio ali nije sa uac, nekazem da haxaju, bio sam kod njih, ali je bilo haxora poput xzyera i slicnih, koji na uacu neznaju da hodaju do su i dokazali na kupu....

A tebe je kickao hax, i sad kao bio je neki fejk nisi ti, pa jos imam sliku chat razgovora kako mi prijetis da ces uci sa haxom sa mojim nickom, pa daj pls odrasti.... I samo da znas ja tebe mnogo <3 <3 <3 <3 :* :*

*
« Reply #7 on: September 11, 2010, 10:00:34 AM »
E da i jos nesto zaboravio sam napisati, ako je dileriii low klan zasto si trazio da udjes u njega??????
Prvo trazis da udjes u taj klan, i kada te odbijemo kazes da je low klan, priznao si da haxas molio si me da je skinem, a ti ces meni za uzvrat da das slike ostalih haxora, hmmmmm  :-* :-* :-*
« Last Edit: September 11, 2010, 10:17:17 AM by dileriii09team »

*
« Reply #8 on: September 11, 2010, 01:58:59 PM »
HAHAHAHAHHAH ma to laži laži !!!! ako cemo tako lagat .... evo sta cu sad nesto staviti kao znak paznje...
virus ... ti mislis da hr hostingu treba reklama ?!?!? ahahaha ko ce im dati dilleri clan koji nemate ni 1 servera molite ode da vas sponzoriraju.. kao drugo i drugo sve sto si napisao je laz ja tebe ne molim za web jer ti neznas radit web.... jer si low.. a treceja ti to nisam reko da maknes mene ko haxora neg sam ti reko da si me stavio niti krivog ni duznog.... tj. pravo receno o*** od mene.... ja znam da je dilleri clan slab clan svi to znaju imate neke igrace koji su skroz low javi mi se kad nabavis igrace poput mene evo malo da stavim :
Igraci
ADMIN |mdraks|xF: mdraks
COldr  |max |xF:maksinho007
player  |head.| xF:mathiasu       (javite se kad budete imali top1 0 trecnhera u europi i admina cb.a )
player |Scof1led| xF:dino34        (iz DIAMONDA top 50 cb clana ) BIH repka
player |Fatal |xF:fatal10     (ANIMUS fatal , acerbitas ?!?!??! Top HR igrac...
player |Beb@ | xF:matijasr502880
player | LEKIZHEJ| xF:neo00076 (clanovi ACERBITAS.. pHard ... repka FRANCE top 20 cb igrac ) najbolji

player |armbar| xF:arm4bar  (cod2manija cb , itd.. dollars ) inace  backup

*
« Reply #9 on: September 11, 2010, 02:07:06 PM »
Vidi, kao 1 imali smo dosta servera koji su nosili nase ime i brutal gamerz, kao drugo, imali smo managera koji nam je donijeo dosta cod2 i cod4 srva, trebao je i da nam da toujane forever....lik to moze potvrditi, razlog zasto to sve nismo htjeli uzeti je to sto zelimo nesto zajednicko i nase, a ne da uzimamo tudje, bili smo trebali odrzatu kup, game hr nam je dao 6 srva za igranje, sto mozes pitati gvozdenog, i dao nam je srve za nagradu, dalje medju igracima spomeni slobodno i lectera i ostalu haxorsku ekipu nemoj da se stidis.... Nije mene kickao gamehook vec tebe...  I vidi to sto ti places i molis i dovodis neke nazovimo "pro igrace" i ulizujes se njim to je tvoja stvar, mi smo klan koji je pre svega slozan iako nismo svi iste nacionalnosti, i igramo timski, i nezelimo da nas klan zavisi od jednog igraca, kao sto je slucaj kod vas jedan igrac ima 30 kilova a ostali po 5 ;) prema tome, pitaj koga hoces, za mene i za dilere, a pitaj za sebe i za svoj klan, i odgovori mi na ovo pitanje molim te

AKO SU DILERI LOW KLAN KAO STO KAZES, ZASTO SI HTJEO DA UDJES U NJEGA????? pls odgovori...

**
« Reply #10 on: September 11, 2010, 03:34:32 PM »
ono sto moram da priznam jeste da je xzyre haxao dok je bio u nasem klanu to mogu da kazem .. ne postoji nijedan dokaz da je xzyre haxao .. ali se videlo jasno .. i kickan je davno iz klana ... s2010 raspoalze sa mnogo jakom ekipom ... iamo svoju taktiku i lineup .. postali smo mnogo jaci i imam 3 sponzora .. ocekojuemo i cetvrtog hr-hosting ... .. mdraks moram da kazem da si mi pretio da ces da odes na aimbot sa mojim nickom na pub server a bi ljudi videli da sam haxor.. ali to nisi uradio .. eto toliko od mene ... ako neko oce cb nekas se javi na xf:nepredvidljivi ili malo741
« Last Edit: September 11, 2010, 05:31:46 PM by alpacino »

*
« Reply #11 on: September 11, 2010, 04:10:54 PM »
Ma eto kazem ti ja, prijetio je i meni, ali kada je shvatio da je glup za nobelove nagrade odustao je... :-*

**
« Reply #12 on: September 11, 2010, 11:47:32 PM »
Hahaha...
Bas sam se dobro nasmijao...
Prava parlaonica...

*
« Reply #13 on: September 12, 2010, 12:03:51 AM »
Ma b*** ostaje b***...a nesmije odgovoriti... ;)  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

*
« Reply #14 on: September 14, 2010, 01:39:04 PM »
ja mislim da bi ih trebali stvarno sponzorirat,oni su uspjesan klan ponudili bi vam dobru reklamu i nebiste pogrijesili ako ih sponzorirate

**
« Reply #15 on: September 14, 2010, 03:16:58 PM »
dobro sad .. nemorate da nagovarate da vas treba sponzorirat :D

*
« Reply #16 on: September 27, 2010, 10:12:49 PM »
Evo nas novi website je gotov, stari cemo uskoro obrisati...

http://www.dileriii.com/ - vecina weba gotova, ali ima jos toga da se uradi...
« Last Edit: October 02, 2010, 12:00:52 PM by dileriii09team »

« Reply #17 on: October 21, 2010, 06:10:57 PM »
Da li je neko dobio vase sponzorstvo, i kada ce se to znati???
« Last Edit: October 21, 2010, 07:08:23 PM by t.h.viRus -_+ »