Author Topic: Zamjena oružja u modu  (Read 3501 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Zamjena oružja u modu
« on: September 10, 2013, 02:46:25 AM »
Pozz, može mala pomoć,radimo na novom RotU 3.0 modu i htjeli bi ubaciti nova oružja, znam da je to zeznuta stvar ali ovako imam modele,imam animacije i zvukove i što sad, kamo to sve staviti,kako to sve ukomponirati u mod,da kad se mod sažme da imam ta oružja u njemu.?

*
Re: Zamjena oružja u modu
« Reply #1 on: September 10, 2013, 12:27:38 PM »
sve datoteke od moda su ti spremljene u .iwd file-u (znaci sva oruzja, njihov damage i skinovi)...ako zelis nesto promijeniti, moras promijeniti te datoteke (obicno se nalaze u folderu images)

**
« Reply #2 on: September 11, 2013, 03:52:08 AM »
ok,kad se to zamijeni dal trebam nešto mijenjati u CFG filovima ili nes slično? znači nađem one .iwd datoteke oruzja kojeg mislim zamijeniti i stavim sve iwd datoteke toga drugoga oruzja druge  kojeg hocu, i sto dalje?  e da a što sa zvukom oruzja,stavim samo u sounds. uglavnom to mijenjamo na rotu 2.0 modu. mijenjamo da ga poboljšamo
« Last Edit: September 11, 2013, 03:55:26 AM by Puffy »

*
« Reply #3 on: September 11, 2013, 11:02:07 AM »
ruto 2.1 jedino postoji

**
« Reply #4 on: September 12, 2013, 02:30:45 AM »
Postoji RotU 1.15, 2.0, 2.1,2.2 i uskoro RotU 3.0 ili RotU-R,ali nebitno,svejedno ostaje prethodno pitanje: zamijeni dal trebam nešto mijenjati u CFG filovima ili nes slično? znači nađem one .iwd datoteke oruzja kojeg mislim zamijeniti i stavim sve iwd datoteke toga drugoga oruzja druge  kojeg hocu, i sto dalje?  e da a što sa zvukom oruzja,stavim samo u sounds.

*
« Reply #5 on: September 12, 2013, 03:22:53 PM »
U principu bi to trebalo biti to...ali vjerojatno ces naici na neke probleme da ti se npr. oruzje nece pojaviti ili nece ocitati....ali mozes probati

**
« Reply #6 on: September 12, 2013, 11:22:38 PM »
Cro,ali zar ne trebam neki string napraviti...recimo nadem sve iwd od ak47 izbrisem ih i stavim iwd filove od recimo thundergun, zar ne bi trebala neka string negdje upisati recimo ak47_mp------>thundergun? kako ce znati mod da je ak47 zamijenjen za thundergun i da njega mora uzeti umjesto ak47

*
« Reply #7 on: September 13, 2013, 12:36:49 AM »
zato i kazem....mislio sam u principu da doslovce zamijenis oruzja...znaci jednostavno stavis druge iwd. fileove umjesto ak47, m40a3....a da nazivi puski ostanu isti...mislim da tako jedino moze raditi...jedino ak mislis editirati mod preko ff viewera...onda si mozes prilagoditi nazive, skinove i zvukove...
U tome ti nazalost ne mogu pomoci, jer se i ne kuzim bas u takvo editiranje ;)

**
« Reply #8 on: September 13, 2013, 10:39:48 PM »
Ok,zahvaljujem se na pomoći