Author Topic: Ljudi trebam hitno pomoc!  (Read 4127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

**
Ljudi trebam hitno pomoc!
« on: March 15, 2013, 10:26:08 PM »
Mojem frendu ukro je account jedan lik sta mi je na serveru i sve je promjenio ukljucujuci ingame sifru, sad me zanima dali ja mogu ikako vidjeti koju je sifru stavio taj lik novu, od mog frenda account se zove BurnedAss pa dali biste mogli pogledat ili mi barem reci kako da vidim novu sifru pa da si opet vrati mail i account, hvalla
Lp

*
Re: Ljudi trebam hitno pomoc!
« Reply #1 on: March 15, 2013, 10:34:36 PM »
Imaš link za resetirati lozinku od gpanela: http://gpanel.studio4host.com/index.php/login/reset

**
« Reply #2 on: March 15, 2013, 10:52:31 PM »
nisi me ti shvatio ja bi htio vidjet sifru kojem se neki player prijavljuje na server pa da mogu svom frendu pomoc da si vrati acc

**
« Reply #3 on: March 15, 2013, 10:55:21 PM »
‹       }R=oAťűäîň!H"!J
HH´4 G9'±H Ű"Í:7¶W^ďžööŚ]"Ń#!š ů
„„@
? 
˘˘˘ ƒ.ěŢ]¬Đx«ťť7oŢěĽŔ…°ÓiÄ;H2őćĆuőňë—›!ř»BQÁ} p :źŢ®x'/žÜ>Ź=Xí   ‘Ô'’g˝ƒcdP”,™L› Űt„˛|»´źÎ6řŰH˜ŔZ~7©raˇGe¦šŚL1°îwţżvŔçř´>IK’´…"¬z± "VÄ.DŚüGđ÷ôށ®ą -ÄIÚ±„6řąréصÁ¦‰uYKŚÉˆôŃ4ń6DΕeŰbBýseĆŞ0+s0v…Yťƒq4&ZWŠ”i A‹é‘)ďë”»I%žýr`95SË-2Âö4ĹjTł†óŃ×lc$jPňxŕě§ÍrQÁXíJ7Řă[R‹H,‚í\Ş˛Â…ŔXeWdęŢűÁůăaÝ…ĺÇB˛dfˇŹ×ž{uúý™îë"ži_”=śu*­;!8M‘ľú,o ¨5K?ŐŘj•K2óUí ‚t)ŁŠbfßcSó   D”gŠtsĘů#2Ő)}[¤|ś3Ž’tYˇi&Ö ±w·Źďg,nĆbŞIřÎÜZř¬´HđHߍĎĚrrôÁ?¤X°@ 

OVO JE LOGIN OD TOG LIKA DALI JE TO MOGUCE DESIFRIRAT NA NEKI NACIN?

*
« Reply #4 on: March 15, 2013, 11:17:04 PM »
mora resetirati lozinku.
Banner 500x100

**
« Reply #5 on: March 16, 2013, 12:47:57 AM »
ali taj lik mu je ukro i mail i account i tu sifru za ingame pa nismo nista mjenjali jer mozda taj lik koristi istu sifru za sve pa mojem frendu mozemo vratiti sve opet pa me zato zanima kako se desifrira to cuo sam da postoji i hack za to ali neznam kako se zo radi ako itko zna molio bih za pomoc

*
« Reply #6 on: March 16, 2013, 06:03:39 AM »
o minecraftu se radi ili o gamepanelu?

**
« Reply #7 on: March 16, 2013, 12:33:07 PM »
aha mozda sam napisao pod kirvu skupinu jer sam nov ali djelomicno se radi o minecraftu ali me zanima kako se moze pogledati necija sifra preko gamepanela

*
« Reply #8 on: March 16, 2013, 02:47:41 PM »
djelomično? znači web/server ili ?

**
« Reply #9 on: March 16, 2013, 02:51:23 PM »
znaci samo trebam neki nacin da saznam sta pise pod tim kodom tj koj password koristi user kada dođe na moj server jer bi tako mogo mozda frendu vratiti email i sve