Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
lag na serverima strongboy

Author Topic: lag na serverima strongboy  (Read 3305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline
**
lag na serverima strongboy
« on: March 28, 2010, 10:03:14 AM »
iznajmili smo kod vas servere i ima laga,jel se moze sta po tom pitanju rijesiti

Offline
*
Re: lag na serverima strongboy
« Reply #1 on: March 28, 2010, 02:05:04 PM »
Niste napisali vasu IP adresu servera i predpostavljam da najvjerovatnije imate server u novom data centru i mislite na ping a ne na lag.

U novom data centru nema niti malo laga, nego je popodne veci ping radi t-comovog servera koji se nalazi na putu(trace) prema nasim serverima koji povecava ping.

To mozete i sami provjeriti sa programom WinMTR.
Buduci da su veze o t-coma nemoze se nista napraviti jer to nije u data centru.

Kao rijesenje nudimo od  "1. travnja 2010" server locirane u Hrvatskoj u Bnet Data Centru.

Server su najnovije tehnologije i5 i i7 sa stabilnim i sigurnim Linux CentOS operativnim sustavom.

Ping 9-10

Cijene ce biti realne za Hrvatsko trziste i nece prelaziti 130 kn za 32 slota
« Last Edit: March 28, 2010, 02:32:35 PM by admin »
Banner 500x100

Offline
**
Re: lag na serverima strongboy
« Reply #2 on: March 28, 2010, 03:31:23 PM »
a izgleda da sam mislio na ping a napiso lag,hvala na objasnjenju
za bnet servere da li ce to samo za nas iz hr biti ping 10 a koliki ce biti ping za ostale zemlje i koja je cijena servera

Offline
*
Re: lag na serverima strongboy
« Reply #3 on: April 08, 2010, 10:53:37 AM »
Za sve zemlje ti je ping do 35 mada se nalazio negdje u zambiji, ja si razmisljam uzeti public server sa 24+2 slota, i nema sanse da bude laga   ;)

Offline
*
Re: lag na serverima strongboy
« Reply #4 on: June 27, 2010, 06:32:29 PM »
Ping ovisi o udaljenosti , kvaliteti te opterecenosti mreže pružatelja internet usluge.
« Last Edit: June 27, 2010, 09:19:41 PM by admin »
Banner 500x100

Offline
**
Re: lag na serverima strongboy
« Reply #5 on: July 26, 2010, 02:37:28 PM »
Za sve zemlje ti je ping do 35 mada se nalazio negdje u zambiji, ja si razmisljam uzeti public server sa 24+2 slota, i nema sanse da bude laga   ;)

Molim! Koji ti NET imas?
Ja imam 8192/768 kbps pa mi PING na nekim serverima u Americi zna biti i do 250
A B-net mi je ISP.
Zamisli Hrvatski-Hosting ima u B-net-u Data Centar?!?