Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/fhrv652/public_html/Sources/Load.php(194) : runtime-created function on line 3
Print Page - Prijedlog

forum.hrvatski-hosting.com

WebHosting i Streaming => WebHosting i Domene => Domene i DNS => Topic started by: yorta8ps3 on April 07, 2014, 08:35:13 PM

Title: Prijedlog
Post by: yorta8ps3 on April 07, 2014, 08:35:13 PM
Možete li kod minecraft ili bilo kojeg drugog hostinga postaviti poddomenu npr. izgledalo bi ovako: (ime servera).studio4host.com ?
Title: Re: Prijedlog
Post by: trikistyle on April 20, 2014, 08:30:53 AM
slazem se tako bi se igraci lakse moglu spojit na server
Title: Re: Prijedlog
Post by: Ivan Novak on April 20, 2014, 09:57:11 AM
Možete li kod minecraft ili bilo kojeg drugog hostinga postaviti poddomenu npr. izgledalo bi ovako: (ime servera).studio4host.com ?
Sve je moguce, ali tu dolaze da bi se onda povecale i cijene Minecraft servera.
Title: Re: Prijedlog
Post by: trikistyle on April 20, 2014, 10:47:19 AM
al zasto bi se povecale? mislim nemam ja nista protiv samo kazem da bi bilo vise klijenata a da cjena ostane ista
Title: Re: Prijedlog
Post by: Ivan Novak on April 20, 2014, 02:43:02 PM
al zasto bi se povecale? mislim nemam ja nista protiv samo kazem da bi bilo vise klijenata a da cjena ostane ista
Jednostavnije ti je kupiti svoju vlastitu domenu kao što ja imam www.wuco-craft.info (http://www.wuco-craft.info) i onda snjom radiš i podešavaš kako god želiš i šta želiš.
Title: Re: Prijedlog
Post by: yorta8ps3 on April 23, 2014, 12:45:09 PM
a kako naprimjer staviti da ti je ip mc.wucocraft.com ? sta treba kupiti za to ?
Title: Re: Prijedlog
Post by: trikistyle on April 23, 2014, 07:51:58 PM
eh to sam ja probo i malo je zajeb.Ja sam probo pa nije islo znaci kupis od hosta domenu i ides na cloudfare registriras se i tamo pod dns settings to nariktas ja mslm.
Bilo bi dobro da neko napravi tutorial za to :P